Jump to content

MACAN

The X
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MACAN

  1. Rachunaj na ekipu BadBoyz-a Samo mi reci jel treba da se ostavlja kontakt ili neshto sl.
  2. MACAN

    Dota@ESL

    Nemoj da lupash gluposti, server pvpgn je odlichan a shto se hostinga tiche u vechernjim satima ja opushteno mogu da hostujem od kuce!! Kad kazem mogu, mislim da to skroz ok radi! Inache i ja sam za!!!
  3. MACAN

    Dota

    Mare aj reci ime kanala!! Shto se tiche nashih partija i klana za ligu ja sam za! Samo javite na vreme!! Mada sad i nema nishta od toga jer je pao server...
  4. A ima josh jedan! Furion bezi od stalkera koi je negde u shumi i baci teleport! Teleport se vec kastuje neko vreme i u trenutku kad treba da nestanesh stalker baca fear i prekida teleport, apocheo je da baca fear negde iz shume...
  5. Ej, 'ste vi sigurani da ovaj server radi!?
  6. E ljudi, jel vi mozete da pogledate sve replayeve!? Ja mogu samo jedan jer se svaka dota mapa drugachije zove i nece da mi uchita?!?
  7. MACAN

    DOTA@WCG

    @Targa, da ali mi nismo igrali novu..., jer nije bilo vremena!
  8. MACAN

    DOTA@WCG

    Da, da ali save je bio na pochetku(i posle toga je recheno da se sluchajno vishe ne chuva jer puca),a mashaine su pukle posle 40ak minuta!!! Stvarno mislim da to nema nikakve veze sa bilo kakvim saveom a pogotuvu ne sa saveom sa pochetka partija! A da smo recimo mozda imali neki kasniji save mogli bismo da nastavimo i da sve bude ok.!
  9. MACAN

    DOTA@WCG

    Slushaj Lucky, nemoj ti meni da prichash shta mi treba da radimo kad nisi ni bio tamo i ni ne znash shta je bilo!!! Koliko god da smo dobri(ili nismo) ne mozemo da zavrshimo match 3v5!!! A naglasheno nam je bilo da ni sluchajno ne radimo save jer zbog toga puca!! E i poshto nismo imali save, bilo jbg momci zavrshitr tako....
  10. MACAN

    DOTA@WCG

    E pa ti onda nisi dobro gledao!! Mashine su pucale manje vishe non-stop!! A inache na nashem mechu su naj chudnije zabole mashine!! Znachi na 2 mashine se war jednostavno ugasio u sekundi!! Ni eror ni nishta!!! I uopshte ne kazem da je to Kojotova ili bilo chija greshka, ali mislim da he trebalo da odigramo re-match ili sl.!!
  11. MACAN

    DOTA@WCG

    Jeste da se Kojot iscimao ali organizacija je bila ochajna!! Neki od nas nisu ni dobili shansu da dodju do finala jer su mashine pukle, a zbog kashnjenja nije mogla da se ponovi partija!! svaka chast deus-u!!
  12. MACAN

    DOTA@WCG

    Reci bar koje su ekipe medju prvima i da li uopshte vredi da ujutru krecemo u BG!?!?!?!?!?
  13. MACAN

    DOTA@WCG

    Stvarno Kojote, 'oce li taj kostur uskoro!?!
  14. MACAN

    DOTA@WCG

    ja se potpuno slazem sa InaCCessible, "u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno" a glavni cilj je da se srushi baza... Skroz je nepotrebno i suvishno uvoditi neka dodatna pravila kad je mod vec sve "objasnio"!! Mada shta bi onda radile sudije i kakva bi faca bio organizator...!?!? LOL
  15. MACAN

    DOTA@WCG

    E to ce' josh da vidimo!
  16. MACAN

    DOTA@WCG

    @kojot Aj kad ponovo budesh updateovo topic, dodaj pored "BadBoyz" da smo iz Panceva, plz!!
  17. MACAN

    DOTA@WCG

    A jeste uzasna premoc ako nekome srushish obe barake iz jednog napada! Ali je pravilo o napadanju baraka i baze skroz glupo s' obzirom da je glavni cilj da se protivniku srushi grad! Zar ne!
  18. MACAN

    DOTA@WCG

    Uopshte scourge nije jachi!! i jedna i druga strana imaju sjajne heroje!! Kao i par heroja koji ni q... ne valjaju!!
  19. MACAN

    DOTA@WCG

    E ajde da se u grupi igra i -id!!!!! Mnogo je dobra fora!!! Chisto da bude malo zanimljivije!!
  20. MACAN

    DOTA@WCG

    E ljudi josh jedna ekipa iz Panceva! Ime ekipe: BadGirls Kapiten: Djusa Ime i kontakt tel.: Djura 0642888355
  21. MACAN

    DOTA@WCG

    Kao 1. swen je stvarno jako smeshan u pojedinim situacija tj. protiv nekih heroja! A kao 2. i ja mislim da je -ar jako ne izbalansiran i ne realan chak i ako uzmemo u obzir da je dozvoljeno menjanje mashina!
  22. MACAN

    DOTA@WCG

    Vala da znash!! Po meni su i ona pravila oko napadanja baraka i baze bezveze!!! Sluze samo za chuvanje glupih ekipa!
  23. MACAN

    DOTA@WCG

    @jabre ma to nema nikakve veze! ako oni toliko nabuzdaju 1 ili 2 heroja, zamisli kako ti pregazishe one jadne kilave!! A 1 ili 2 heroja ne mogu nishta protiv 5 solidnih!
  24. MACAN

    DOTA@WCG

    Ime ekipe: BadBoyz Kapiten: Kraft Ime i kontakt tel.: Irinel 0641647143 BadBoyz from Pancevo r cominng!!! R u afraid?!?!
×
×
  • Create New...