Jump to content

HellFire)

The X
  • Posts

    2,004
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by HellFire)

  1. koliko transfera a tek je pola dana proslo,glava me boli.

    od znacajnijih :

    mutinjo u totenhemu

    maicon u sitiju (!)

    charli adam u stouku

    de jong u milanu

    vdv u hamburgu

    kieran richardson u fulamu

    i jos 500 nagadjanja

  2. Za Belgijance se prica jos od kvalifikacija za euro 2008 da ce biti neka svetska mega sila ali valjda vam je jasno da od toga nema nista :).Hrvati ce da ih preoru u kvalifikacijama za svetsko.

    @alfy odgledao,covek zna da se gradi,ima do jaja fizicke predispozicije ok pregled igre i 1 lep sut je uputio,mozes misliti.Na konto onoga za rad i sl,Kuyt je najveci radnik na svetu i donosice ti vodu ako mu kazes,to ne znaci da je brutalan igrac :)

  3. Dembele u totenhemu za 19 milki evra.Aj sad neko nek mi objasni pomamu za tim likom.Govorilo se da ce u Real,pa u Mancester,na kraju zavrsio kod Avb-a.Ofanzivni igrac koji je za 2 sezone postigao 5 golova,i ono...gledao sam fulam bar 6-7 puta prosle sezone i nije se video nigde.

  4. Bio sam pre 3 nedelje 7 dana.Smestaj 10e u centru,nista specijalno al je posluzilo.Plaza i kupanje prosek,Makedonci su ok,al su ciganija mnogo gora od nas,sto se najbolje vidi ako se svrati do Skoplja.Izlasci su mi bili kul,al to vec zavisi od afiniteta.Nisam bio po diskotekama,fensi klubovima i sl pa o tome ne mogu da pricam.Rok i alternativna masa se skuplja iskljucivo u http://farm3.staticf...4e9c8cc8b_z.jpg ,ne moze se omasiti.Prepuno je do 5 ujutro i uvek mogu da se navataju neke nase ribe ili bosanke (makedonke su uglavnom male i debele).i tako.

    a da,i cene su skroz ok za turisticko mesto,moze da se jede po restoranima svaki dan.

  5. Mislim da ne shvatate.Poenta je da nisu ogranicili pristup us serveru ako imas eu verziju nego su ogranicili odakle mozes da se logujes sa svojom verzijom.Ako ja kupim ovde gw2 i recimo zapalim za Ameriku na 2-3 meseca moram da kupim novu kopiju da bih uopste igrao igru.To me cudi i idiotski je.Nisam igrao sve mmo igre ali da vecina praktikuju ovo,nema sanse.

  6. ne znam da li je bilo,verovatno jeste.

    To play from North America, you must purchase a North American copy of the game. To play from Europe, you must purchase a European copy of the game. Note that this restriction impacts where you can play from, not which game worlds you can choose to play on.

    By purchasing the correct copy of the game, you're supporting the game in your country, and you'll be connecting to your local data center, using your local customer support team, and downloading the correct language support for your country.

    Ne razumem ovaj idiotski potez nikako.

×
×
  • Create New...