Jump to content

N1K1T4

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by N1K1T4

  1. haha, confy, dobra ti slika! Zelim samo da cestitam celom kgb-timu i da pozelim dobar plasman za dalje !Svaka cast, isplatilo se vezbanje!
  2. Pa ne znam, dali mozesh da narezesh na cd ili?!?! ja bih to nekako da posedujem
  3. Ziggi, kad moze da se vidi to sto ste snimali?
  4. Nedo, koliko si spremna da ulozish vrmena igrajuci kaunter?
  5. Jeeeeeeeeee, Velikooo hvala, jos jednom!!! Drago mi je sto ste sprmni da se smrate sa nama dok ne naucimo!
  6. Pa ne znam sa1nt, kako ono rece, tek one nece u top3!!!Realno ali nema veze, daj neku podrsku majku mu....Pa sta, niko se nije rodio naucen!!!!!!Hvala Conf :D!!!!! pozdrav! Veliki pozdrav za gloriju i veeeeliko hvala sto su pritekli u pomoc!!!!Bilo je fenomenalno, bar meni!
  7. Khm, khm...Pa da pocnem :D! Zelim da se zahvalim svima koji su mene, licno, nahvalili i ohrabrili!!!!!!! Zahvaljujem se, takodje, svima koji su podrzali osnivanje zenske ekipe i veru da cemo nesto da uradimo u Parizu!Hvala, Nedi i G3u, Forumu i klincima iz foruma koji izigravaju glinene golubove na nasim vezbanjima! Hvala nasem VLIKOM coveku Predatoru, koji ulaze toliko vermena i energije da napravi od nas pravu stvar! Zelim jos da se zahvalim malom Zenu, Ripperu i Pilgrimu koji su od mene napravili to sto sam u csu! I da ne zaboravim KGB-team sa kojima sam provela dosta vremen i naucila mnogo!Ovi sto su nas ispljuvali (sa1nt), hvala sto si patriota i sto imas tako lepo misljeme o svojim zemljakinjama!!!!! Pozdrav za sve koji su dali bilo kakav komentar, pa makar i negativan, sve to govori samo jedno!!! Moja zelja je bila, prvobitno, Pariz ali, posto smo veoma slozne, moja zelja, sada, je da napravimo nesto na nasoj CS-sceni pa makar i za godinu dana! Mlada smo ekipa ali verujem i ulazem sve sto znam i umem da pomognem ostalim igracima. Mislim da imamo nejboljeg tim lidera koji ce uskoro da postane FemalePred1! . Evo zavrsavam Zene, najjace ste i volim vas najvise na svetu i to sto mi pruzate zadovoljstvo da igram sa vama u timu!!!!!!!!
×
×
  • Create New...