Jump to content

doox

The X
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About doox

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.dramadisco.com

Profile

  • Omiljene igre:
    counter-strike
  1. ma idi probao sam ja mislim sve skoro kombinacije i ubija me i dalje!
  2. nadam se da ce uspeti, ali sve mislim da je ovaj adsl krs za to jer sam uzeo na 256k i zamara ali samo na cs-u, u svakom sluchaju hvala!
  3. radi:) hvala:) samo sto mi je sad komp nesto prso pa mi secka, a uzeo sam adsl da bi bolje radilo, koji bedak!
  4. matori hvala puno, ali ovo je jedina pomoc u zadnjih pet dana od kako se trudim a da nije ista ko od ostalih, valjda ce da proradi:)
  5. probacu sta da radim, mada meni je 1.5 mnogo bolji
  6. ne vredi, sad sam probao na te servere sto si mi dao i isto mi izbacuje a kad probam da udjem u npr chat room, on mi kaze da nemam pravi seriski broj igrice, jer ima to neke veze?
  7. nije na ona prva tri sto su za 1.5 ne znam sta da radim vise, skinuo sam stojednu instalaciju copuntera ovih dana i nista ne pomaze
  8. Kaze mi kad hocu da udjem na server: you cannot connect to a server wich is operating under a different protocol version! a instaliran mi je 1.5 i na njegov server hocu da udjem, a i upaljen najnoviji cheating death, sta jos nisam odradio?
  9. ma skinuo sam cd-client-4_29_0-en, najnovija je to valjda, ali mi i dalje izbacuje kako ne mogu da djiskam, kaze da nije ista verzija koja se trenutno igra, kako jos mogu da podesim konekciju, i jer imas jos neki ip adress na kom se igra, ja znam samo za tehnicom, i jer ima neke veze sto sam ja na adsl na beotelu?
  10. probao sam sve sto sam mogao i znao i nece da se ulooguje!
×
×
  • Create New...