Jump to content

K-OS

The X
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by K-OS

  1. glupost koja sledi je izvaljena s' moje strane,al sam premro od smeja!

    e ovako posto ja nikad ne idem u radnju tj. po dorucak i tako to... samo pekare posecujem, moji su preko vikenda bili u vikendici kao i svaki vikend, i za durucak uvek sam copao neku zimsku salamu, kobasicu tako nekako, ali na papiru stoji sticker na kom pise "PLAVI DUNAV"

    i tako ja otisao u mesaru sad cu ja kao "PRAVI" da kupim dorucak nema vise pica,kroasana....i udjem u mesaru koja se zove "mesopromet" i zatrazim 200gr. "plavog dunava" da mi isecete!!! lol

    na sve to mi onaj lik sto radi tamo kaze mesara plavi dunav je 100m nizvodno! <:)

    jbg. oce to!!!

  2. imam slicni da ne kazem gori problem,samo sto se kod mene javljaju golubovi oko 6am, dalaze mi na penzder i i do nekih 7am se raspevaju i biju i to naravno sve na mom prozoru...

    za sve t oje KRIVA Vidosava sa l koja otvara oci sa prvim zrakom sunca i hrani iste golubove majku joj...nego meni jedna malo kalibarka treba za nju,ako neko ima <:)

  3. pa ako je 150e mnogo

    za koliko da prodam onda za dz?

    btw reko sam vec prodajem samo sve nijedan deo

    posebno znaci "ne prodajem"

    jbg pokusao sam,vido da ti ne ide prodaja cel konfiguracija,pa keko mozda si se prodomislio!! :)

    baci oglas na pcbezrzu,pa vidi tamo!

  4. niko nije rekao da je TO moguce sa modemom od 56k ono sto sam ja napisao!

    download-transfer bio na 30 kb/sec citavih 10 min. a startovao je sa 300 kb/sec naravno da ne moze!!! GRESKA!! ja ne znam sta se om'a LOZITE da ispravljate,pa majku mu kako mogu imati net speed 115 kb/sec sa 56k !pa jebem mu lebac,naravno da je greska ja vam samo kazem sta sam video,doziveo i sto je pisalo!!

  5. Nemam ja iluzije, ja zivim na Novom Beogradu i smatram da je dosta lepsi i prakticniji od veceg dela grada, a sa druge strane ima perspektivu da postane i jos mnogo lepsi, neki fazon beogradskog Manhatna [:)] A onda se odvajamo i pravimo Republiku NBG [:D]

    ma sve je to ok!

    nbgd-ce mozda i izgledati kao manhatan,ali bg-nikad!

    previse ciganije ima, i to ne mislim na ROME!

    volim ja svoje PA.

    i nije mi tesko da putujem every fuckin day!

  6. Ajde kad vec mogu da ne ispadne da necu :) Slikano jesenas:

    slika1

    slika2

    slika3

    slika4

    slika5

    slika6

    slika7

    slika8

    Sta bi voleo da vidim... Voleo bih da vidim operu tamo gde je sada Staro sajmiste, fazon kao sidnejska opera. Isto bih voleo da vidim da se obale malo urede i da to postane fancy deo grada. Voleo bih da vidim da se Beogradjani prema Beogradu ponasaju malo vise kao da je njihov.

    @zvere necu da ti kvarim iluziju, ali josh kad bi takav bg-izgledao kao sto izgleda nbg topika ne bi bilo, jer je NBGD stvarno drugi grad!

×
×
  • Create New...