Jump to content

andrix

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About andrix

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kako to mislish... ODLOZEN ??? Zna li iko ishta ovde? Kakve su to gluposti bre !?
  2. :) Pa mogu ja da objasnim poshto je moj heroj bio bash u toj guzvi... Zapravo shta se dogadja...mi iznenadno ulecemo likovima u bazu po desnoj str. i tek vidish 2 protivnichka heroja stoje jedan do drugog i kao da neshto chekaju.E sad... mi ulecemo (kao) iznenadno i odjednom vidish ta dva heroja beze a na mapi ostavljaju za sobom sitnicu - eaglehorn!!! I naravno...hvala, dovidjenja. Kasnije saznamo da su ustvari likovi hteli da sfordzuju neku stvarchicu za koju je trebao i eaglehorn.Medjutim lik nije imao mesta u inventaru i ... tu naidjemo mi :) Posle su prichali kako bi ta stvarchica presudila igru u njihovu korist... medjutim ja chisto sumljam poshto je vec tad igra bila upola dobijena. Toliko.
  3. Samo bih voleo da znam kome se Kojot zapravo obraca... Predaja partije je SASVIM NORMALNA stvar bar shto se tiche igrica... ne znam sa kojim sportom bi ti poredio dota-u?
  4. Mozda ste oboica u pravu, svako sa svoje strane...ali!Ne smem a da ne primetim da su pravila sklapana u hodu i sa ciljem da se turnir shto pre otalja.Prvi put u zivotu sam chuo da se mech (u sluchaju ispadanja jednog ili vishe kompova) ne ponavlja u sluchaju da je vec trajao 35 min. Koliko se secam , vash mech je trajao chitavih 36min pre nego li vam je ispao komp... To je izgledalo vishe nego nameshteno i u krajnjem sluchaju smeshno... ali shta je tu je...
  5. I shta se dogodilo na turniru ??? Bilo je chak 19 ekipa!
×
×
  • Create New...