Jump to content

M!ST!CX

The X
  • Posts

    474
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by M!ST!CX

  1. Pa tesko da je poznat jer nije nikad igrao u evropi/nba vec "odradjuje" sezone po zemljama bogatim naftom koje dobro placaju.

     

    I imao je jedan clanak u nekim novinama o njemu koliko ja znam.

    Moguce jos po neki manji za koje ne znam ali tesko da ga to kvalifikuje kao poznatog kosarkasa.

    Ali meni je carski koliko vi zapravo znate o tim ljudima bez ikakvog razloga. Samo im pomazete da budu "poznati". Ja silom prilika znam dobro nicimizazvanog ali ne vidim razlog zasto bi iko drugi znao za njega osim tvit ekipe.

    Znam osobe koje znaju njega i neke iz te tviter ekipe, pa hteo nehteo dobijam te informacije.

  2. To matori, 'el zna neko da radi igre u flesu? evo ja cu da sredim domen i hosting i da se namlatimo para, a kao branding banner (lol)iza, cemo da stavimo za Tijanino srce,kako bi ispostovali morbidnost do kraja -.-

     

     

    edit: iskreno mislim da Istok zaradjuje dosta dobru kintu, da li od interneta ili predavanj, ne znam, ali znam da ima dobru opremu za sisanje (šišanje :D ).

  3. Aj care vrati se odakle si ispuzao pre tih 400 postova i tako nista pametno nisi rekao.

    Takvima kao sto si ti sigurno ne bih nista ni pokusavao objasniti/ pametno reci, jer su to corava posla, nisam od juce na RURu i vala sam se nacitao tvojih lupetanja sijaset, tako da to da li imam 400, 40 ili 4000 postova, totalno je irelevantno, ja se nadam da ti shvatas da ono sto je Istok na fejsu/Shitteru, to si ti ovde, sprdnja i palamudija. Ja sam na RURu da bih se zajebavao ili citao kako druge zajebavaju, sigurno nisam ovde da bih naucio nesto epohalno ili prosipao drugima pamet.

  4. Kad smo vec kod toga, ako niste, obavezno procitajte, sa istokovog bloga, mislim da je tamo, tekst "kako sam pokusao da postanem gay" ili tako neki naslov, gde Istok objasnjava kako je pokusao da postane gay, kako je pokusavao da se nalozi na gay pornjave, pa je onda zamisljao svoje bliske ortake u "akciji" sa njim, itd ali to ga nista nije uzbudjavalo pa je shvatio da ne moze da postane nesto sto nije . A sve kako bi testirao da li se radjas kao gay ili mozes da postanes u medjuvremenu. Nesto gluplje i retardiranije nisam citao godinama, sprdnja totalna

    Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

×
×
  • Create New...