Jump to content

Veliki mag i parapsiholog

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Veliki mag i parapsiholog

  1. Imperialna garda! Bljak! Toliko sam se nadao Tiranidima (oni su nesto kao zergovi, skroz organski) Verovatno ih mrzelo da balansiraju jos jednu potpuno razlicitu rasu nego su ubacili neki slicnu ostalima. A mozda ih je i mrzelo da modeliraju tiranidske organske zgrade u 3D.
  2. E, Smu66i, ajde daj one linkove za postere za DoW ili kako vec.
  3. Ne mogu da verujem da je lik ladno stavio Wolf Brigade soldiera za avatara! (cyRo) Ne verujem da ce igra biti na WCG turnirima bar do KRAJA 2005 a moguce ni posle toga (nemojte da me shvatite pogresno, ja bi VOLEO da to bude ranije). Jednostavno bitniji je KVANTITET igraca, a svi aktivni gejmeri su uglavno uzasno KONZERVATIVNI i vi to znate. (uostalom imamo i neke ovde medju nama na forumu, necu da ih imenujem, sami ce se prepoznati) Sledeci turnir ce najverovatnije biti sa "obicnim" w/l brecketom, NE BRINIE nista. Ovo pravimo za vas koji NE MOZETE da se SNADJETE sa iole malo DRUGACIJIM sistemom igranja. I ne znam STO vam to smeta? Jos uvek mi niko nije naveo NI JEDAN jedini razlog zasto je to lose. Kao sto rekoh, konzervatizam igraca ce idaviti ovu igru. Srecom DoW moze uzasno lako da se savlada vec posle prve partije. Ali isto tako moze i Battle for Middle Earth. Sledeci turnir se definitivno placa, tako da nema zezanja vise. Na netu mozes da nadjes Zodijaka i McCoy-a koji stalno igraju jedan protiv drugog kolko sam ukapirao. (obojica su bili na ovom turniru, i Zodijak nije los, McCoy ne znam)
  4. Da otvorio je kutiju, ali nije otvorio karte unutra (ostale su u kesici) Zato ne bi jos uvek experimentisao sa svojim dekom, za slucaj da ima nekoga ko hoce da ga kupi.
  5. Moj brat je u survajvalu uspeo da postigne 3 330 000 poena (TRI MILIONA!) gledao sam dok je to radio! MANIJAK! A ja nameravam da napravim slicnu igru u C++ pa da moze da se igra timski i da ima zidova i da se ide po bazi nekoj, ili svemirskom brodu da se roka. Plus cu kasnije ubacivati i komandera...
  6. Pa iskren da budem mi svi i dalje imamo 1.10 kod sebe (a neki jos uvek 1.00). "Mi" kao ostatak ekipe koja je bila na turniru pored Smu66lera i Dede (u to je uracunat i ATG) U sutini nama nije problem. Ja sam se sad posle ovog turnira dogovorio sam sa sobom: necu vise da igram sa Eldarima. Deda je apsolutno u pravu, disbalans je veliki. Benshije su mnogo jake. Nisu neunistive, eto Smu66ler se odbranio, ali samo on, i to jedva (steta samo sto me glava otkidala dok sam igrao) Mada verujem, kad bi igrali opet, da bi me smu66i opet dobio, ne kazem. Nije bas da su svi isli na iste taktike, bas su dosta experimentisali ljudi, osim mene (StarCraft) Ako vidite moje repove, znajte da nista novo necete videti. Ako sam se i zezao i isprobavao sa dark reaperima, gubio sam. Super mi je bilo protiv Revenanta recimo, sve je islo preko vozila, i dobro me zavlacio u pocetku. Ostale partije su sve benshi fajtovi. Ali opet se sve svodi na to da ko previse experimentise nekako gubi (osim ako obojica ne experimentisu) a tako bi bilo bolje i zanimljivije. Samo opet ne mozes da nateras ljude. Ma StarCraft je keva!
  7. Evo preliminarni rezultati turnira: (dok glavni organizator ne objavi punu statistiku) Ja mislim da je ovo nekako pravi plasman: 1 na 1 : Prvo mesto Smu66ler Drugo mesto NINDZA Trece mesto StarCraft Plasman timova : Prvo mesto Smu66ler i Deda (Hi man - masters of the universe) Drugo mesto NINDZA i StarCraft (zene i deca) Trece mesto FatRat i Lord (the chubb chubbs) Moram da pomenem da je i jako dobar tim bio i Zodiak i McCye (ili kako vec) koji su stvarno odlicno igrali ali izgubili sve za jako malo. Bilo je bas cupavo i do jaja. Odlican turnir.
  8. Patch 1.20 je komplikovano instalirati na masinama jer nemaju crack (neko treba da ga odnese) a i mashine nisu sherovane, sto je extra problem. Pretpostavio sam da imate 1.20 ali mi svi imamo 1.10 jos uvek. Ko je jaci? Zezam se. Inace Blue, obrati paznju da imas gore desno malo dugme "edit" tako da mozes da modifikujes svoje postove u ovakvim situacijama. I da i ja sam imao probleme sa tabovima koji ne rade, pa cak i razmaci, koji svi bivaju svedeni na jedan. Ja sam stavljao donje crte. Da moguce je da neko pobedi sve partije 1 na 1 (ali ne verujem) a da njegov tim izgubi u oba kola. To znaci da njegov tim mejt mora da izgubi sve partije 1 na 1 i obojica onu partiju 2 na 2 (sto nije nemoguce ako je tim mejt bas los) Sve smo razradili matematicki, kao i prosli put. Ovaj put se igra oficijalni "Davis cup" ko u tenisu tako da nista mi nismo novo izmisljali. Osim ako Koreanci opet nemaju neko bolje resenje Zezam se naravno. Prvi turnir je bio cisto 2 na 2, ovaj kombinovano 2na2 1na1, sledeci verovatno samo 1na1. Videcemo. Da organizatori su opet isti stim sto se ovaj put Blue vise angazuje oko njega (imate njegovu adresu gore koga zanima) Sto je to uopste toliko bitno?
×
×
  • Create New...