Jump to content

arigosaki

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About arigosaki

  1. Naravno da proverim volume control, znaci dok ne izvadim zvucnik iz TV kartice i stavim u muzicku nikakav ton se ne cuje osim u programima za radio i tv program.
  2. Problem je u tome da kada upalim komp cujem zvuk dok gledam neki TV program ili slusam radio ali ne cujem kada su iskljuceni programi za tv kartu. Medjutim kada izvadim kablove koji povezuju tv kartu i muzicku zvuk se cuje bez problema(audigy 2). Da neko mozda nije imao slican problem? Povezao sam sve u ok.
  3. Probao sam i ciscenje i uklanjanje iz Device Managera ali nista, inace rec je o toshibinom modelu ako moze da pomogne.
  4. Ko sto rekoh u naslovu na Asusovom lap topu od sokora combo nece da cita nista ni CD ni DVD. Jednostavno kada ubacis disk zavrti ga malo i stane, kada pokusam da otvorim disk pokazuje da je prazan iako nije. Probao sam sa narezanim i sa nekim fabrickim diskovima isto je. Please help.
  5. Sve je to ok, ali kad stavim butabiilni disk kaze da ga izbacim da bi mogao da podigne sistem tj. nece da butuje sa diska, iako podesim uredjaje u biosu. To mise desavalo i na nekim drugim kompovima.
  6. Zna li neko zbog cega pri restartovanju kompa ako imam ubacen CD sa operativnim sistemom ili flopy sa biosom ili butabilni flopy, javlja da izbacim i pritisnem bilo koje dugme za nastavak dizanja sistema???? Tako da ne mogu da predjem u DOS.
  7. Da li bi neko znao da mi kaze kako da obrisem neki fajl za koji mi sistem javi da ne moze biti obrisan, ili mi kaze da je corrupted i ne moze da se obrise.
  8. Konfig. je: AMD 2500+, 1024 mb ram, FX5900XT, 160 GB HD, 5.1 Altec Lansing. NIsam jos reinstalirao sistem, a koristim njegove oficijalne drajvere. Probao sam reinstalaciju kartice ali ne vredi. Gde behu podesavanja za DMA (cini mi se da je bilo kod Device managera ) i PCI latenciju.
  9. Imam problem sa Audigy LS- om jer se cuje pucketanje na zvucnicima, pri pustanju muzike i filmova, kao i u igrama (win XP). Takodje pri podesavanju u Control Panelu na 24-bit (sto bi inace trebalo da podrzi) blokira mi comp (plavi ekran). Ako neko zna resenje bio bih mu veoma zahvalan.
×
×
  • Create New...