Jump to content

Bosha

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Bosha

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bosha

    Treneri

    Realno, Lippi i Ferguson su daleko iznad svih ostalih... Ovo ostalo su sve amateri...
  2. Ok. Mislim, to je i logicno da se uradi! Samo znam da mi je to neko radio pa mi nije bilo jasno...
  3. Na koju foru si uzeo grahama i iguodalu. tj zasto nisu bili na vaiwerima?! Ista situacija je bila pre dve godine kada je smederevo potpisivao i otpustao igrace da ih ja ne bih potpisao. nisu odigrali ni jednu utakmicu ali su ipak imali vaiwer period. I sad kada sam isprobao sa arenasom video sam da nije na vaiweru... A ja sam iguodalu otpustio jer sam procitao da verovatno nece igrati, a za grahama sam imao popunjene pozicije. Da sam znao da ces moci da potpises iguodalu sigurno ga ne bih otpustio.
  4. b1) Najvaznije je da svako sa svakim igra isti broj puta! A bolje da draftujemo kad imamo bolji uvid u to ko je povredjen, ko igra, a ko ne... Mada, nije lose ni a1, ali nikako a2!!! Da ne bi ko prvi dodje do racunara pokupio sve free agente...
  5. Ja ponovo igram NBA. Cisto da se javim zbog broja igraca i tako to... Ako se dobro secam trebalo bi da bude Reggie Miller liga.
  6. Bosha

    Final 8, GY liga

    Miloje, Kosta, Samardziski i Velickovic ne mogu da se porede sa Topicem, Meekingom, Popovicem i Djikanovicem. Hukic je bolji i od Shuputa i od Luke. Bogavac i Bakic su, bar po meni, bolji od Tripkovica i Steppa. Jedino na playu Partizan ima prednost, a ja ne bih rekao da taj duel moze da nadoknadi sve nedostatke od gore. Hukic je, po meni, kljucni igrac Hemofarma. Veliki je a igra krilo, moze da brani i male i velike, a odlicno sutira. Obe Hemofarmove cetvorke ubacuju za tri, pa Miloje mora da izlazi iz reketa i ostavlja veliku rupu u odbrani. Tada, ako ne dominiraju Popovic i Djikanovic snagom, Hukic se spusta i daje sigurne poene protiv da li nizih (Shuput, Tripkovic, Bozic, Stepp...) da li slabijih (Luka) cuvara. Naravno to nije nista pametno, ali Partizan onda mora malo da se skupi, a sa druge strane zeljni trojki cekaju Bakic, Vasiljevic, Bogavac... Prilicno jednostavno, a jedino cemu mozes da se nadas je da u finalu Bogavac promasi vise penala nego u celoj sezoni (kao prosle godine). Naravno, ako u finalu bude pun Pionir i pocne lozenje Hemofarm nema sta da trazi. A tako je bilo zadnje tri godine!
×
×
  • Create New...