Jump to content

jUNGLE_DRUGs

Level 1
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jUNGLE_DRUGs

  1. Podigao sam win7, na fps benchamrku mi izvlaci 299fps sada, ali je problem sto u toku igre, npr. na mirage, kada sa ct spona skocim na aslak fps padne na ispod 100 u sekundi, i tako se desava na svim mapama, nigde nije stalan fps, uvek ima te nagle dropove, jos kad mi neko izleti taj drop dosta ometa igru. I nije mi jasno kako kada stavim najgoru rez i sve na low radi gore nego na najboljoj rez i sve na high, izvlaci mi bolji fps na high podesavanjima Nemam, tek podignut sistem, nema nista u pozadini, sve pogaseno, a antivirus neki najobicniji, samo za igrice se koristi komp. Jesi imao nagle dropove fps-a? koji su ono samo sekunda, pa se fps podigne ponovo?
  2. Uradio sam to, nista nije pomoglo. Igram na windows 10, jel moze da bude neki problem sa OS? Svi govore da je cs go vise vezana za procesor nego grafiku, ali i5 7600k bi trebalo da bude i vise nego dovoljno da gura fps da ne padne ispod 300. Jel imas neko drugo resenj?
  3. Jel mislis na NVidia 3d settings/program settings/power management mode? pa tu high performance?
  4. Pozdrav ljudi, kupio sam nov komp i imam problem sa fps-om. i5-7600k NVidia gtx 1070 8gb 16gb ram CM Hyper 212x maticna msi z270-a pro U toku igre mi je fps max 250, I desava se da naglo pada na 80-120 u nekim situacijama. Isto se desava da li igrao na low ili very high, isti fps, sve isto. Ovaj komp je prejak za csgo tako da ne znam u cemu je problem, da li neko ima resenje?? Ugasio sam ono sranje vertical sync sto je bila fora za 1.6, ali isti kurac.
×
×
  • Create New...