Jump to content

Anenaon

Level 1
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Anenaon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Na par strana sam naleteo na isti savet. Proveriću obavezno! Puno ti hvala, znači mi ovaj savet. :)
  2. Da, ovo je sjajna ideja! Otići ću sam tamo neki dan, bez agencije i raspitaću se kod komšija za utiske, neki od stanova su već useljeni. Hvala na predlogu! :)
  3. Ovo je dobar savet! Na svu sreću, radim u građevinskoj firmi, pa bih mogao da zamolim nekog od kolega da mi pomogne u dato vreme. Hvala! :)
  4. Kako oceniti Investitora? Pitao sam i gore u par navrata, svi kažu da treba obratiti pažnju na kvalitet, ali niko nije naveo šta se tačno pod tim podrazumeva i kako se raspoznaje dobar kvalitet od lošeg, a stvarno bi mi značilo da znam na šta da obratim pažnju jer doslovno nemam predstavu o tome.
  5. Na šta tačno da obratim pažnju prilikom obilaska stana, u tom slučaju? Evo, baš ovaj stan je star 5 godina. :)
  6. Hvala na odgovoru! Kako tačno da utvrdim kvalitet gradnje? Stvarno sam laik, ne razumem se nimalo u te stvari. Da li bih smeo uopšte agencijama da poverim da odrade to umesto mene? Malo sam sumnjičav po tom pitanju. Ja sam isto stanovao u potkrovlju neko vreme i izluđivao me je nedostatak prostora (aka kosi zidovi) isvetla, kanalizacija je bila loše odrađena, često nije bilo dovoljno jakog pritiska vode na slavini, naročito kada stanari ispod koriste u isto vreme, a mislim i da je prokišnjavalo pre nego što sam se uselio. Ne mogu da kažem da je bilo nešto preterano vruće, ali se osetilo pomalo i zbog toga što je prostor bio skučen, a bilo je svega dva prozora u stanu (živeo sam u garsonjeri). Ovde to ne bi trebalo da bude problem jer ima dosta prozora i vrata od terase-i da, TERASA! *_* Nemam ništa protiv udaljenosti, da ne budem pogrešno shvaćen, ranije sam živeo par stanica odatle i bilo je jako prijatno za život, a trebalo mi je pola sata do centra, koliko mi sada otprilike treba sa Nbg, samo mi taj deo deluje nedovoljno urbano, kako god to zvučalo. ništa zanimljivo se ne dešava tamo. Je l' mislite da je moguće da se cena još malo spusti? Mislim da je i sad prilično niska, ali sam misliio možda još par hiljada dole. E, da! Zaboravio sam da napomenem, ovaj stan odozgo bi mogao da se proširi, postoji opcija nadogradnje. :) Da, voleo bih i da bude novogradnja. Znam kako to zvuči, ali stvarno ne bih mogao da se investiram trenutno u renoviranje, znam da su instalacije nove, prijatelj inžener mi je rekao da je na novijim objektima određenja bolja hidroizolacija i da su korišćeni kvalitetniji materijali, nema bubašvaba i drugih štetočina i, jednostavno, znam da tu niko nije stanovao pre mene. Možda će neko reći da sam razmažen, ali ne znam ni ko je živeo tu pre mene, ni da li je umro tu i tome slično, pa bih radije da idem na sigurno.
  7. Zdravo svima! Vidim da puno vas ovde ima iskustva sa kupovinom stanova, makar se razumete bolje od mene koji nemam pojma o tome, pa bi mi značilo vaše mišljenje i preporuka. Hteo bih da podignem kredit za stan u visini od 50.000-60.ooo evra, ovo su neke okvirne karakteristike koje bih voleo da taj stan ima: -Lokacija u prečniku od 6-7km od centra (U obzir dolaze Čukarica, Julino brdo, Žarkovo, Miljakovac, Zeleno naselje, Mirijevo 1, Karaburma, NBG, Zemun) -Terasa -Veliko kupatilo -kuhinja koja se spaja sa dnevnim boravkom -Po mogućstvu, odvojena spavaća soba Našao sam jedan baš takav stančić, SAVRŠEN JE, ali mi ne odgovara lokacija. U pitanju je sledeći stan: https://cityexpert.rs/prodaja/stan/24020/dvosoban-mihaila-bulgakova-zvezdara Otprlike bih voleo da moj stan ovako izgleda. Za mene je ovo savršen spoj rasporeda i veličine prostorija Isto me zanima - gorepomenut stan je u potkrovlju, Kakva su vaša iskustva sa takvim stanovima? Na šta posebno da obratim pažnju? Hvala unapred! :)
×
×
  • Create New...