Jump to content

vanste25

Level 1
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About vanste25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A jeste li culi za ovo? http://zelenaavenija.rs/ Zelena avenija u Petra Kocica (Zemun). Kazu da im prodaja ide super i da su prodali skoro sve u prvoj lameli. Finansira ih Unicredit i zbog toga moze kredit i bez 80% izgradjenosti. Opet ista navlakusa, stanovi idu kao da su dzaba :D Inace kvadrat je 1650 sa PDV-om.
  2. Koliko sam ja video, svuda se terasa racuna u cenu kvadrata. Bezobrazluk.
  3. Gde je 1000 eura? Cak i u bloku 34, zgrada od firme Napred, traze 1600-1700 + PDV. Svi drze neke cene.
  4. Al' isto tako ocekujes da u burzujskoj zgradi nemas mnogo druzeljubivih osoba. Tu su uglavnom face neke umisljene ili pevacice, starlete... Ima i normalnih, da ne gresim dusu, al' danas normalan porodican covek ne moze lako da priusti sebi 120 kvadrata u A bloku, npr..
  5. Da svi pojure misleci da ce ostati kratkih rukava... Al' nesto verujem da to cak i pali u Bg :D
  6. Svaka cast. Moj cale je takodje gradjevinac, radi vodovod, pa bi mi odradio dobar deo ukoliko bih uzeo stan i renovirao. Ako treba kome dobar vodovodzija, pisite, garantujem kvalitet :D
  7. Za koju ti novogradnju smatras da je na ok lokaciji? Sta mislis o Radoja Dakica (Blok 7a) ? To je ok lokacija, al' kvadrat 1650, isto Neimar radio. Kad malo bolje razmislim, ne svidjaju mi se stare zgrade. Liftovi su stari, svaki cas se renoviraju (kod mene u sadasnjoj zgradi, 3 lifta, soliter 20 spratova i malo-malo pa 25 000 eura traze za popravak lifta), uglavnom se oseca neki ustajali miris i niko da prekreci imena klinaca iz kraja koji su se potpisali svuda. Daleko od toga da imam kesa, al' samo trazim nesto fino, na kredit naravno.
  8. Ziveo sam i ja u NS, i to u Vase Stajica, vrhunski kraj, tu sad ima jedna lepa zgrada na cosku (Sremska - Vase Stajica), a u Vase Stajica ima ona crna lux zgrada... I nisu cene ni blizu ovom divljanju po Bg. @Crno-Sunce Umivaonik pobedio :D
  9. Jesam naravno, nego kazem da je zanimljivo jer ko moze poverovati u to. Moj otac poznaje lika cija firma izvodi radove u 2 lamele u Savadi (hidroizolaciju, vodovod, kanalizaciju) pa cu bas pitati sta je istina. Neimar inace gradi i u Radoja Dakica 57. Tamo je kvadrat 1600+.
  10. A najzanimljivije je da su prodali 80% unapred. Znaci to su stanovi finansirani kesom, bez stambenih kredita jer zgrada nije 80% gotova. Posle kazu da smo siromasni haha
  11. Koliko sam video na oglasima, tamo nema manjih stanova na prodaju. Svi su preko 85-90 kvadrata. A stvarno jeste lep kraj. Nego, bio sam do prodajnog mesta u Savadi i cene su: 1850kvm za placanje cele cifre unapred, 1950 na 2-4 rate i 2000 ako se placa ucesce, a ostalo po zavrsetku (20%+80%). Kazu da su prodali 80%. Od malih stanova je ostalo svega nekoliko (40-50kvm). E sad da li je to blef ili istina, nemam pojma :)
  12. Meni se najvise dopada nesto poput bloka 24, iza Super Vera. Sumica, zgrade su relativno novije, ima zelenila i sve je blizu. U starom delu grada si za par minuta autom/busom. Al' ko ce potrefiti i kvadraturu, i sprat i lokaciju i cenu :)
  13. Sun city izgleda fino, al' koliko sam procitao u komentarima na b92, tu je i Merkator, IDEA, DHL i sta ja znam, tako da je kraj krcat dan-noc. A kvadrat 1650-1850 eura. Atrijum63 kvadrat 1600 + PDV. Ko kupuje ove stanove po ovim cenama? Za Atrijum je 1300 puna kapa, ne vredi ni toliko.
  14. Mani, na onom postu ste zakrvili sa onim likom haha Dajte neke korisne informacije :)
  15. Pozdrav, Upravo procitah temu o kupovini stana u West65 i videh da ima kompetentnih ljudi, pa me zanima sta biste mogli da mi preporucite od novogradnje na Novom Beogradu. West je preskup, al' tu su i Savada, Blok A, blok 61, blok 34 i slicno. Sva ta naselja su vec neko vreme u opticaju, pa sigurno ima ljudi koji zive tamo. Zanima me novogradnja jer bih bio oslobodjen PDV-a sto nije mala stavka. 40-50 kvadrata. Gledam dugorocno, al' reko na vreme da se raspitam. Stvorila se slika da svi ti stanovi ,,planu" cim krene prodaja, u sta cisto sumnjam. Ipak 1800+ eura za kvadrat nije uopste malo para. Da ne spominjem uslov da mora garaza (west65) sto povecava cenu za bar 12-13 000 eura. Otvoren sam i za nove predloge, sigurno znate vise blokova i infromacija od mene. Hvala unapred, Stevan
×
×
  • Create New...