Jump to content

Froger

Level 1
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

About Froger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Narode počeo sam ponovo sa radom. Mislim da sam dosta uznapredovao po pitanju pravljenja video klipova, pa ako biste mi dali neku kritiku ili predlog, značilo bi mi puno:
  2. Hvala na komentaru. Planiram dužu epizodu za GTA da uradim, pošto i u petici postoji jedan natpis: "Serbian bad guy stole all my money, PLEASE HELP". :) Što se tiče Dark Soulsa, prešao sam davno Demons Souls, ali se nisam bavio preterano Darkovima. Interesantna ideja svakako! Ako te ne mrzi ostavi mi neki kontakt ili me najbolje dodaj na STEAM-u, pošto sam tamo stalno: http://steamcommunity.com/profiles/76561198020524179/ Evo narode i šeste epizode:
  3. @MikroStalja Hvala! Izašla je nova treća epizoda. Mislim da je sad sa tehničke strane dosta bolja: https://www.youtube.com/watch?v=f__P_f1uG8Y
  4. Pozdrav ljudi, Trenutno radim na Youtube serijalu o Srbiji u video igrama. Hteo bih da raširim vest da radim na ovom projektu i zanima me vaše mišljenje. Konkretno da li je način prezentacije dobar i ako imate nekakav predlog ili kritiku, mnogo bi mi značilo da je ostavite. EP. 1 - Srbija u video igrama: Half Life 2 https://www.youtube.com/watch?v=b0yTELSGVgY EP. 2 - Srbija u video igrama: Uncharted 2: Among Thieves https://www.youtube.com/watch?v=5MlY3ks7PZY Ukoliko vam se sviđa projekat, obavezno udarite subskrajb dugmence. :)
×
×
  • Create New...