Jump to content

storm88

Level 1
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

About storm88

Recent Profile Visitors

1,115 profile views
  1. Posle onog katastrofalnog turnira u Pancevu u 1,6 , vi i dalje imate hrabrosti da bilo sta organizujete... vi niste bili u stanju 1,6 turnir dobro da organizujete, za csgo mogu zamisliti kako bi los bio :)
  2. ma nidje veze, 8k nagrada za prvo mesto..
  3. Samo da javim NPGaming ima izmenu u lineup: dngr, Aleeya, wonder, dennis, Deyantorius Vidimo se sutra :)
  4. Mi iz Novog Pazara smestaj imamo, dogovorili smo se sa Stefanom, e sad je na vama da odlucite za polufinale, ali mislim da je fer i korektno da se polufinale odigra bo3 :) hvala unapred
  5. Slazem se sa ovim sto je napisao m0k1, polufinale se uvek igralo bo3... razumem da je vas cilj da se turnir zavrsi sto pre, ali mislim da polufinale treba da se odigra bo3, a finale da se odigra u nedelju ujutru, jer svakako polufinale ce se odigrati u kasne sate.. Btw NPGaming dolazi lineup ostaje isti (dAngerouzz, Aleeya, Nani, Wonder , Dennis)
  6. Niko jos uplatio nije? ne znam zbog cega nisu napisali ko je sve uplatio, jer mi smo vec uplatili..
  7. Kad ce biti postavljena uplatnica? i koliko dana ce da traje turnir jedan dan ili dva? s'obzirom da ce imati 16 ekipa..
  8. NPGaming dAngerouzz Aleeya nani wonder dennis steam: elmazeko mob: 064 256 85 37
  9. Na dan 03.10.2015 (Subota) sa pocetkom od 10:00h ce se organizovati Turnir u Cs1.6 u Skoplju.(mkd) Igraonica (RINIA) gde ce se turnir odrzati ima 20 kompjutera a turnir ce trajati 2 dana. a ucesce na istom je 50e, sa namerom da bi nagrada bila veca. Svi koji su zainteresovani za opsirniji info neka se obrate u inbox https://www.facebook.com/jasminche1995
  10. Pa nema turnira kad je lik neozbiljan... hteo lik 32 ekipe, da zaradi sto vise novca... eto ti .!. najedi se
  11. Pozdrav, zna li neko hoce li se uskoro organizovati Turnir u 1.6? Jer od ovog Gamepub nema nista...
×
×
  • Create New...