Jump to content

kemboekoko

Level 1
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About kemboekoko

  • Birthday 11/12/1986

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

650 profile views
  1. Ljudi jel zna neko (siguran sam da zna ) koliko traju daily quest-ovi? Da pojasnim, jedan dan sam zapoceo a drugi dan zavrsio jedan quest (cini mi se da je bilo 3 pobede) a cekao me vec sledeci.
  2. Evo i samo dve tri reci o igri, moje skromno mislenje cisto u znak zahvalnosti sto sam dobio kljuc da se oprobam u Hots-u! Veoma dobra igra, pravo osvezenje za nas koji smo navikli na Lol, Dotu itd. da kazem klasicne (MOBA) igre i ako se one razlikuju jedna od druge. Ovde ima dosta toga da se otkrije i nauci ali nije zamarajuce nego zanimljivo. Uz malo privikavanje na novine koje nosi, timski rad (konacno) koji je gotovo neophodan mislim da se moze provesti doooosta vremena uz ovaj naslov. Moram da napomenem i jednu sitnicu (glupost) koja mi se dogodila. Naime, prilikom instalacije igre i pravljenja profila za Battle.net launcher stavio sam svoj Battle.Tag (nickname) kako god, koji glasi "Twister" i zaista je tako u launcheru ali u samoj igri mi je nekim cudom (ne znam kako) dodeljeno ime "T:42560659#170". Wtf?!
  3. Evo nekoliko puta sam ulazio u igru i sve je u redu. Sve sam uradio kako treba izmedju ostalog i verifikovao mejl. Inace da, startujem igru preko Battle.net launchera. Hvala na odgovoru u svakom slucaju.
  4. Moram i ja da se zahvalim jos jednim za kljuc ali imam i jedno pitanje. Zasto ne mogu da se "log-inujem" u samom meniju igre? Popunim prvo polje "Battle.net Account name" zatim "Password" podesim "Region" i poslednje stikliram "Remember Account" ali nikako nece da mi dozvoli da kliknem "LOGIN"?! Da napomenem da sam napravio profil na Battle.net sto se podrazumeva gde sam i uneo kljuc, a zatim skinuo igru. Izvinjavam se na postu jer sam ipak uspeo ali je zanimljivo to da jednim delom i nije bila moja greska, nego i kad sam uspeo da se "LOGIN" jedno 3x mi je ispisalo da moj mail nije validan za tu igru, a onda je odjednom sve ok! Eto ako neko imao slicnu situaciju nadam se da ce procitati ovo i mozda mu bude od znacaja..
  5. Jel moguce da ovo postoji? Pls key?! Veoma zahvalan na dobijenom key-u! A, sad u pohod!
×
×
  • Create New...