Jump to content

Stormcloud

Level 1
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stormcloud

  1. zar stvarno mislite da nece postojati neki klanovi/grupe i da cete stvarno moci da uradite nesto ako idete sa trojicom ili petoricom ortaka?

    po nekom mom skromnom misljenju, bice mnogo klanova i trebace jaka organizacija da bi se nesto postiglo, klanovi ce kontrolisati citave blokove zgrada, neke vazne pointe, igraicma ce biti dosta lakse da opstanu ako su zajedno, pogotovo u igri kao sto je ova gde morate da jedete, pijete, pazite itd.

     

    mislim da nema nista lose u nekoj organizaciji, pa ne moramo svi da budemo uvek zajedno ali cisto da se organizujemo i da mozemo da se 'oslonimo' jedni na druge

     

    edit

    a sto se tice broja igraca na serveru, siguran sam da nece biti tako malo igraca, vec da ce se vremenom i testovima i to povecavati

    Колико сам ја читао, планирају да иду до 100-120 играча. Највећи проблем им је, наравно, ФПС.

  2. Planiram da uzmem novi racunar. Sredstva koja imam na raspolaganju su od 60 do 70 000 dinara. Pa, jel bi vam bilo tesko da me savetujete u koje komponente da ulozim novac? Racunar, naravno, da bude gejmerski.. Monitor, mis, podlogu i slusalice imam.. treba mi samo kvalitetno kuciste.

    Hvala unapred svima :)

×
×
  • Create New...