Jump to content

daeko

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by daeko

  1. samo da pozdravim sve ljude na svetu, steta sto nemaju net u crnoj gori da vide da ih pozdravljam
  2. djole- hvala brate, radi (btw jedva kucam jer umirem od smeha koliko si dobru foru napravio, hahah bravo)
  3. Alternejt > 82.149.235.135:27015 ~
  4. HAHAHA STA TI REKO SKVIKLI HAHAH DA SI MONGOLOD LOL
  5. [asian accent]: no joke man? no joke? no joke? u good man! u good!
  6. :* mr. biss \o/ i ovim putem apelujem da ne banujete coveka samo zato sto je ubio 19 ljudi u glavu na trainu kao teror na eko, hvala vam na paznji, odoh da pojedem keks.
  7. Zamolio bih drugare koji su resili prob sa Win7 i padanjem fps-a da mi odgovore na par pitanja :O Niste nista menjali osim Compatibility Moda? Posto imam tipa da biram izmedju XP SP2 i XP SP3 i ostalih verzija Windowsa :O i chekiranjem XP2 ili 3 i dalje mi pada fps do 50-60 u odredjenim situacijama :S (samo molim bez - proveri vsinc i ostalo ;)) BTW imao sam prob i sa skakanjem pinga do 100+ u svakom fajtu ali sam to resio promenom u regeditu tako da za sve koji imaju i ovaj prob neka posete -- http://www.sevenforums.com/gaming/33625-counter-strike-series-windows-7-lag.html -- tu imate detaljno objasnjenje.. I hvala unapred..
  8. biss ne volis kada te banuju?
  9. gospodje samo da vam kazem da sam se i ja vratio pa me dodajte i wisp da se igramo malo ako budete zeleli da pobedjujemo ljude u video igricama, nick daeko na northu i pusio sam zabi pns, pozdrav.
  10. zurka u mojim gacama daeko pozvan si

×
×
  • Create New...