Jump to content

Zdravko34

Level 1
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zdravko34

  1. Kupujem lol euw account sa sto vise heroja (skinovi, rating, rune manje bitni).

  2. Jako mi je cudno da ovaj topic nema komentra i da sva mesta za ucestvovanje u turniru nisu vec popunjena. Misljenja sam da ovaj topic treba da privuce vecu paznju.Toliko ljudi igra lol, a tako malo interesovanje. Ja sam mislio da su LAN turniri najinteresantiniji deo igranja igre ovog tipa i nesto sto svi mi igraci sa nestrpljenjm ocekujemo. Zar nije tako?
  3. Zaboravio sam da dodam da imam solidan account na EUW koj mogu dati uz doplatu u koliko to nekome odgovara. 60ak heroja, 20ak skinova, sve core rune. U silveru I je ali za par dana ubacicu ga u gold. U koliko ne ode na razmenu, i uzmem acc samo za kes, prodavacu ovaj account, tako da i zainteresovani za to mogu da se jave.
  4. Kupujem LOL EUW account. Bitno mi je da ima sto vise heroja, skinovi, rating i rune me manje interesuju. Iskljucivo od prvog vlasnika. Ponude na PM, Skype: Zdravko_Pasat ili Mob: 062/ 8-138-607
  5. Kupio sam 2 accounta. Sve je proslo u redu. Pohvle
  6. Kao sto kaze ime topic-a, kupujem GW2 account. :) Nije mi bitno kakav je acc (ima li likova, golda, link sa gw1 ili nema), bitna mi je samo cena. kontakt - Skype: Zdravko_Pasat Mob: 062/8-138-607 Iz Nisa sam pa je pozeljno da je neko iz okoline da mozemo da se nadjemo za razmenu, preko post net-a unapred saljem samo proverenim clanovima foruma sa dugim stazom ovde.
  7. Oko 70 heroja, skinovi u vrednosti od oko 30e, nije igrano u sezoni 3 [mozda par game-ova samo] tako da onaj koji je zainteresovan ima fresh start. :) Prednost imaju zamene za gw2. Za vise informacija pm, Skype: "Zdravko_Pasat" ili mob. 062 / 8 138 607. Ja sam iz Nisa pa je pozeljno da je neko ili iz istog grada ili okoline da mozemo da odradimo razmenu face to face.
×
×
  • Create New...