Jump to content

Blunt

The X
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blunt

  1. Slazem se sa Savketom potpuno oko cuvanja legendarnih, dust ce se skupiti i tako i tako. Na kraju ce svima koji igraju na duge staze biti cilj da imaju sve karte. Znajuci Blizzard, izmislice oni opet neki bonus, tipa kao sve murloke ako imas pa dobijes nekog koji nije collectable bla bla... Ja cak ni zlatnog Tinkmastera nisam ubio :P

  2. Takodje. Cijenim HearthArenu ali do neki 80ak posto. Prosto mi ponekad iskustvo kaze ili mozda neki moj stil igre to nametne, da uzmem bas onu drugu kartu koja je odmah iza njihove najbolje predlozene. Kako god, onaj overlay je ekstra stvar kod drafta, ne moras da saltas po browseru non-stop.

  3. Mislim da se njegova popularnost dobrim dijelom zasniva na onom vrlo bitnom detalju koji ima i Kripp recimo a to je da se ne dodvorava svojoj publici nego ima onaj isfolirani frajerski pristup i kao da mu kinta nije najbitnija. On je onaj kul stariji brat za sve klince i klinceze koji gledaju hearthstone stream a da se ne lazemo... to je target publika. 80% su upravo 20god i manje ljudi koje zabavlja sav taj sleng, spam, i more text to speach "viceva". Nikad jedan Savjz recimo koji je super kulturan i tih decko nece doci do te paznje i para na twitchu.

  4. Bilo je uzbudljivo kao i prosli put, za uzivanje. Ipak nikako ne mogu da shvatim ove organizatore da ne mogu prije svog turnira da odrede do detalja (i mogucih i nemogucih ako treba) pravila tako da ne dolazi do ovih sranja opet u kojima ne znaju jasno sta ce da rade na kraju. Stoji to da ovo 115/115 niko nije mogao da ocekuje ni u snu ali.. svejedno. Sjecam se kako su i prosle godine Forsena sjebali. Ovaj put se mozda vratilo njemu u korist ali ne moze da bude fer ono popkanjanje partije kad je najbitnije... Samo se stavite u tu poziciju da detalji presudjuju idete li kuci sa 0 ili 5000 dolara. Zajebi to.

×
×
  • Create New...