Jump to content

Solid Air

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Solid Air

  1. Prodajem MoP key za gold, Stormscale Horda. Cena je 60k.
  2. Prodato, oglas vise ne vazi. Moze lock ako nije problem, hvala.
  3. Izvinjavam se svima koji su pokusali da me kontaktiraju u poslednjih mesec dana u vezi kupovine, bio sam neaktivan na forumu. Oglas je i dalje aktivan, nalog se i dalje prodaje. U medjuvremenu sam kupio jos 10tak skinova i preostale heroje, 116/116. [edit; update oglasa, Legacy Victorious Jarvan skin]
  4. Par ljudi me je u pm-u zamolilo da posaljem SS kao potvrdu Riot Nasus skina. Evo i za ubuduce, ukoliko jos nekog bude interesovalo. Za vise detalja, skinove i ostalo - slobodno mi ostavite pm.
  5. Account je I dalje na prodaju. Dodao bih jos samo da sam trenutno zainteresovan za novac; razmene poput Diablo3/WoW/Steam i drugih naloga ne preferiram.
  6. Cao, guca_! Account je na EU West serveru, ne znam kako sam uspeo da izostavim taj podatak. Mada to nije ni bitno, jer sa 12k Riot Poena koje ima -- mozes da ga prebacis gde god hoces za "dzabe".
  7. Pozdrav, prodajem veteran 'League of Legends' account u koga je do danas ulozeno 380eu. Kreiran je pre 3 godine, i na njemu se nalazi; * Svih 116 heroja, nijedan ne fali * 50+ skinova (20+ legacy/limited kao npr. Zombie Brand, Leopard Nidalee, Bewitchin Nidalee, Underworld Twisted Fate itd. Za tacnu listu/screenshot skinova javite se na pm ako vas interesuje.) * 20 rune pages, sa runama za svaki moguci role/lane/specificne heroje * 3770 RP na raspolaganju (+ bonus RP koji ce biti refundiran prilikom ovogodisnjih holidays rasprodaja) * Triple gold sve 3 sezone, trenutno dupli gold u 3v3 i 5v5 SoloQ bracketima. Ponosni vlasnik Victorious Jarvan/Janna/Elise skinova. * Razni rare banneri sa Halloween/Snowdown eventova, gold pehari iz sve 3 sezone. * Fantastican MMR u soloQ 5v5; +27 za pobedu, -11 za poraz. Sto se unikatnih skinova tice, lista varira od raznih 2k10-2k11 legacy skinova preko Riot K9 Nasusa, Victorious Jarvana do Championship Riven (limited edition, gotovo sigurno se nece vise vratiti u prodaju, eBay ponude za istu) - http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.Xchampionship+riven&_nkw=championship+riven&_sacat=0&_from=R40 3885 partija je odigrano, normal i ranked combinovano, account je star koliko i sama igra. Kupcu dajem pristup email nalogu na kojem se LoL nalazi, koji sadrzi potvrde o proslim kupovinama RPa. Imam i skorije screenshotove istih. Takodje bih naveo da sam vlasnik i LoL PBE accounta (Closed Test Realm na kojem se pre release-a mogu isprobati novi heroji, skinovi, itemi, overiti nerfovi i buffovi heroja itd). PBE nalog takodje ima svih 116 heroja i prilican broj skinova. Ovaj nalog besplatno dajem kupcu kao gratis, ukoliko je zainteresovan i za njega. Zamolio bih ozbiljne kupce da se jave. Vise informacija na pm.
×
×
  • Create New...