Jump to content

Zez-Kai Ell

The X
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zez-Kai Ell

  1. Pocetne i srednje klase LG-eva su sranje, mnogo sporiji, procesor slab.
  2. Da, zato sto je neopisivo veci broj 1.6 igraca, ne samo u odnosu na GO, vec i na druge igre. To ne znaci da je igra bolja od mnogih drugih pucacina, samo zato sto vise igraca nju bira. Biraju je jer su na nju navikli. I OPET PONAVLJAM: To glasanje nije merodavno, JER je igra DALEKO STARIJA od ovog novog CS-a. Zasto uplices strance u ovo, to sto oni prelaze na GO nije moj argument, ja vam pricam o tome da prerano zakljucujete neke stvari, a da ste ograniceni na CS 1.6 jer ga igrate pola svog zivota, naravno da cete da glasate za njega. Ajde pali. Nauci da pises, imas 23 godine. Jos jedna stvar, manite se tih prica kako je u Srbiji sirotinja koja ne moze da si kupi komp dovoljno jak za igru. Trosite mnogo vise para na mnogo vece gluposti, itekako mozete da obezbedite sebi konfu mnogo jacu od zahteva ove igre. To sto ste zatucani kanterasi i ne zelite da prihvatite novu igru, nedostatak para za nove kompove vam je sam jedan od izgovora.
  3. Kakav vote, kakvo poredjenje, naravno da je više ljubitelja igre koja je na sceni od devedes devete, zašto to porediš uopste? Vas nekoliko koji ste došli da bacate hejt na GO i niste merodavni da pričate o budućnosti neke igre, jer se o tome ne može pouzdano znati pre godinu "staža" te iste igre. I za SW:ToR se pričalo kako će imati sjajnu budućnost, kako se očekuje da će skinuti WoW sa trona, i ljudi su bili mega hajpovani po izlasku, pa vidi sad status igre, pogledja komentare igrača.
  4. kol'ko ste vi kanteraši zapravo glupi, niste čak ni zatupljeni više. ako vam se igra 1.6 imate teme za to, odjebite i prestanite da dramite o GO, ovo je tema "CS:GO pričajte" i ovde se priča o igri među ljudima koji su je probali. Svesni ste da propada 1.6 i došli ste s namerom da ugovnjate novajlijama mišljenje o novoj igri, samo zato što preti da pokopa njen "original". A u pičku materinu više, prestanite da smarate, drkajte međusobno pišice na turnirima i tešite se da 1.6 živi, pustite ljude koji hoće da pređu na nešto novo da uživaju. Jesus!
  5. A je li? Ja mislim da to nije standardna prica prilikom izlaska svake ekspanzije.
×
×
  • Create New...