Jump to content

didaskalija

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About didaskalija

  1. Jos jedna ispala Gurua...twit od pre 2 dana koji je naravno izbrisao brze bolje cim su krenuli da ga prozivaju...ovo mu je tada mama upravo poslala, pacenik...i majka je shvatila!
  2. On misli da je smisao postojanja bilo koga na internetu samo lajk i nista vise. Njegov posao se svodi na prebrojavanje lajkova, čovek je jednom rečju LAJK!
  3. Prepisivac se malopre ponovo ispalio i iskoristio priliku da pljune po blicu sa kog i prenosi vest :)...on se definitivno bori sam sa sobom i hitno mu je potrebna dijagnoza! :) Sjajno!..
  4. Pre vise od god dana mi je zapao za oko pa sam uzeo sam malo da vidim ko je on (pre nego je pobrisao sa svog bloga za sta je sa razlogom isprozivan) i dalje ne mogu da verujem da je uporan da progura budalastine i predstavi se kao neki mega giga strucnjak. Treba upirati prstom tu si u pravu...ali ima tu jos stvari zbog kojih ga treba skloniti jer je u drustvu ljudi kojima je dato da se bave nekim stvarima za koje nisu strucni jer nema ko drugi, a to se tice mnogih nas. Jednog po jednog treba cistiti i sklanjati jer ih je previse.
  5. On gori samo se folira! Mene je za neke gluposti svaki put cimao na pvt (od pre par dana sam i blokiran) da mi se pravda i da me pita zasto ga mrzimo, cak je izjavio da mu "slobodno svrsavamo po faci" to imam u inboxu, al nece moci kod njega na fb, twitter...covek je dileja i treba ga skloniti sa interneta.
×
×
  • Create New...