Jump to content

plazma123

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by plazma123

  1. E imam jedno pitanje.... posto je nasa ekipa iz Republike Srpske i treba nam 3h do Bga a prvi mec nam je u 15h jel mi moramo doci pre pocetka turnira ili bi mogli tamo oko 12-13 casova? Jer moramo znati kad krecemo.... kad da javimo taxisti da bude spreman :)
  2. Vidim prebacili ste turnir za 18 mart i u drugu igraonicu.U onoj igraonici je bio termin do 02:00h i zato je samo prijavljeno 12 ekipa..a kazete i da u ovoj igraonici sto se igra 18 marta nema termina moze da se igra i vise od 02:00.Pa evo da predlozim da stavite da se prijavi jos neke ekipe do 18 marta.. da bi se sto vise zaradilo kesa..ipak je to humanitrani turnir..sto vise ekipa to bolje.!
  3. Pare legle :) Pucamo se 11og :D Edit lineup: Riza, Bobo, H47, skch, sasha
  4. EE hteo bi da pitam nesto u vezi ovog turnira sto se igra 11 marta.. Dal' mogu uplacivati ekipe koje su samo prijavljene..ili mogu druge koje nisu tamo prijavljene...odg sto pre jer bi vec sutra hteli da uplatimo novac za turnir...??? Edit: E dodaj nas na listu...sutra stize kes...nadamo se medju prvima :) ESZ(Riza,sasha,h47,Bobo,sinus)
×
×
  • Create New...