Jump to content

LIONKING

The X
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LIONKING

  1. Skoro da sam zaboravio kako je dobro organizovati bilo sta u Srbiji :))) mnoooogo smo celjavi i krvavi :)))
  2. Ljudi, imate fore jos nekih 15-ak dana da se smisljate, ja sam pricao vec i sa fnaticima i sa jos nekim top ekipama, svi su rekli da nisu igrali dotu 1 dva meseca, ali da bu u svakom slucaju dosli ako nemaju neke obaveze. Ja ne zelim nikoga da teram niti prisiljavam da dolazi na lan, ko zeli docice, ko ne zeli nece i to je to.... Slazem se da je izasla dota 2 napokon, i svi su sada euforicni, ali budimo realni u doti 2 jos uvek nema ni polovine heroja, ovo je samo beta verzija, i ta igrica tek treba da se pravi. Da je ta igrica kompletna verovatno bi se odrzavao turnir u doti 2. Sve u svemu, ovo je najava turnira, ukoliko ne bude interesenata nece se odrzati i to je to :))
  3. Ako si im reko Lucimone :))) potpuno te podrzavam xDD
  4. Ocekujemo top igrace, recimo ivica...... :)) hahaha
  5. Pocetkom Februara 2012. godine odrzace se turnir u Nisu u igraonici "Godfather". Tacan datum odrzavanja turnira jos uvek nije preciziran, prvenstveno hocemo da vidimo koliko zainteresovanih ekipa ce biti, mozete da se prijavljujete na rur-u, i da dajete svoje predloge kao i uvek do sada, sto ne znaci da ce oni biti uvazeni :))) hehehe, sala na stranu, ucesce takodje jos uvek nije precizirano, ali nece se bitnije razlikovati od prethodnih, nece biti ispod 2500 po timu, a ni vise od 5000 po ekipi. Ukoliko bude prijavljeno minumum 8 ekipa, turnir ce se realizovati. Sve dalje informacije bice blagovremeno objavljene, GL & HF !
  6. Ocigledno je da nema.... decko je izgleda mislio da to samo postujes da je turnir tog datuma, i ljudi navrnu svi da igraj dotu u nekoj igraonici tamo..... totalni fail....
  7. Koliko ja vidim, ovde nema nista od turnira, samo bih da cestitam organizatoru Montoyi i kompanjonima, ako ih je imao, na odlicnoj organizaciji i aktivnosti na forumu..... :))) sve je bilo na nivou, i pravila i ocekivanja za broj prijavljenih ekipa i nemam prosto vise sta da dodam...... mozda mali savet, brate, nemoj da organizujes turnire plz :)
  8. Jel zna neko da li se prijavila neka ekipa, koje su to ekipe ako ih ima..... i da li ce uopste da se odrzi ovaj turnir?
  9. Toma neka se drzi raike, Garney moze to mnogo lepo da organizuje... samo da ne ispaljuju ekipe :)))
  10. Najjaca stvar kod ovih turnira je ta sto su uvek pravila najljudja :))) zasto se praviti pametan i smisljati neke budalastine, jednostavno, svi koji znaju da igraju dotu i prate scenu koliko-toliko znaju pravila, i to su uglavnom pravila koja vaze za ceo svet i sve turnire. Kakav je to lan turnir ako nema dranja i prozivanja?? :)) Naravno da je to sve drugarski, i to je u sustini najveci zar lan turnira :)) ta pravila za backdoor su smesna, lepo je neko prethodno objasnio da je to vec sve regulisano u igrici i totalno je besmisleno nesto menjati.... kao i shareable items.... WATAFAK??? Mislim, nista strasno, samo ste sebe malo obrukali, u smislu, ne znate bas dobro igricu, a jos manje znate da je igrate :))) bez uvrede, ali na zalost je tako... Sve u svemu, svidja mi se ideja za organizovanje turnira, ali je uvek dobro, ako vec organizujete turnir na nivou Srbije da pitate nekog ko je u tome iskusan, da bi turnir bio kvalitetniji, i da bi dosle ekipe sa strane :))) OMG, ja nisam ni video ovu izjavu da se ocekuju 32 ekipe???!!! BRATE GDE ZIVIS?? vidim da si posecivao lan turnire :))) hahahahah, ja mislim da ne postoji 12 DotA ekipa u Srbiji :)) a kamoli 32 ... koja ludnica.... i to bi se mozda skupile 12 jer bi doslo par mix ekipa..... bratko imas lepo ljude koji se razumeju u te stvari, pa pitas.....
×
×
  • Create New...