Jump to content

bretvel

The X
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bretvel

  1. Све похвале за турнир, било је лепо зезање.. Свака част момцима који су се исцимали по ко зна који пут око организације.. Свака част још једном и екипи Resistance на добром уводном мечу :)

    Једино што нисмо могли да наместимо микрофоне на 2 компа, али оно, не може све савршено да буде..

    Пуцамо се неком следећом приликом опет.. Поздрав

    Nama su radili na tim kompovima mikrofoni. Bilo je super sve. :-)

  2. Ако Бобанка не дође да гледа уживо, ја престајем да играм кантер :))

    Ma jebes cs,nego stvarno neka okace. Ostalo je jos samo par dana,stvarno je losa organizacija. :-D

    hahahahahahahahah :DDD

    Sta se ti smejes? Nemoj da pocnem da pricam ljudima koliko glavu imas :D

  3. E stvarno mnogo lupate. Aj iskulirajte se vise, da je TOLIKO ZARKO HTEO DA IGRA I DA UPADNE, cimao bi na rur-u,na fb-u, na mail-u ,stimu kao neke ekipe. Naravno on je smeker i ocekuje da ce upasti. Momci su se lepo snasli,zvali nas zamolili da daju na ruke ,posto smo bili u gigatronu danas bio je tur u pesu,da stavimo da su uplatili i to je to. A NGAGE se ne javlja mesec dana ,nista nisam cuo od njih, ni jednu poruku dobio i odjednom e mi smo uplatili. Ne moze to tako,iznerivrali ste me do jaja,samo hejtujete. Mi svima ocemo da izadjemo u sustret i o5 nekom ne valja. Dakle ne znam zasto svaki turnir uvek svi cekaju poslednje dane da uplate. Tako da necu vise da se raspravljam,ukoliko neka ekipa otkaze , upadate prvi sa stand by-a,ako ne zelite da cekate,dobicete novac nazad. Toliko do mene,molio bih da ne vodimo dalju raspravu oko ovoga. poz

    Opusteno je,ne ulazimo u diskusiju nije ni bitno. Vidi samo da odgovoris na moje pitanje u proslom postu,interesuje me da znam kada da ocekujem da li cemo upasti ili ne.

  4. verovatno ces igrati turnir sta si se usro... ali realno uplacujes predzadnji dan i ocekujes da upadnes, pa sine nije ti ovo ispred zgrade, ranije moras da razmisljas na sporedne faktore razumes evo naprimer RISTA iz e zona kretencina najobicnija, dao mi je 3000 i ja mojih 3000 za njega jer je pacijent jedan najobicnij i tako je platio ucesce razumes...

    Sta cu kad sam glup,zaboravio sam da zivimo u Srbiji :-) opusteno.

  5. Vidi milice ti se logujes kad moras, a morao si pre dva dana iskreno, bas je bilo gusto, realno sta ces mi na stimu, kad u zivotu mix necemo odigrati iskreno niti cemo vezbati, imam apsolutea isto je mogao i on da mi napise, najbolje sada da dodam svakog iz tvoje ekipe pa da se dopisujemo.. da si mi napisao na ruru makar ja bi video i ostavio jer sam isti prema svima tako da toeto lepi.

    inace , juric je nego mi je ownedow acc...

    Pa ja necu da igramo mix,nego da te pitam oko turnira. Stoji ti u informacijama decko. Nisam milica zovem se Stefan i nisam lep uopste,ruzan sam toliko da kad bi me videli uplasili bi ste se.

  6. Vidi ako ja kazem da nisi onda nisi :) Ja sam dao za njih 6000, pa su mi oni danas doneli i castili me sokom sto sam im to uradio :tf:

    salim se sada... ali iskreno sad svi mogu da seru razumes, decko je zvao da plati juce, ali ni JA ni OWN nismo mogli. mogli ste svi ranije da uplate i ne bi bilo ovoga , ali tako je kad cekas zadnji dan.

    I ja sam zvao juce,own je spavao ti se nisi javljao. Na stimu necete da me prihvatite jer ste pro igraci,a acc vam stoji u informacijama za turnir.

  7. Vidi ti sto se pravis pametan, sto nisi uplatio prekjuce nego danas si nasao da se zalis?! Momci su pre 5 dana zvali i rekli da ce doneti pare jer ne znaju kako da uplate, nebitno. Da si uplatio pare pre 2 dana ne bi bilo problema, nego svi cekate zadnji dan. ne mozes da mi kazes da nisi imao 4000 na primer pre 2 dana da uplatis i da nas zamolis da ostatak uplatis kasnije tako da sad stani i cekaj da li ce neko odustati ili ne. Tema je okacena pre 2 meseca (ali je padao forum) tako da ne mozes da mi kazes da za to vreme nisi mogao da skupis pare i da uplatis odma ako si to hteo.

    Odgovor :

    Ne znaju kako da uplate? Pa koliko godina oni imaju? Dosli su iz Afrike? I ja sam mogao da kazem pre 5 dana da cu sigurno da uplatim,jer sam znao da hocu. Rok za uplatu je jos jedan dan,mi smo uplatili u 8 ujutru,oni u pola 3. Rekao sam vec da nije problem,cekacemo. Nego je problem u drugim stvarima,o kojima necu da polemisem. A sto se para tice skupili smo ih za 1 sat,pozajmili,a ja kao retard ustao u pola 7 da stignem u 8 u Savsku u dezurnu postu da uplatim,a ovi lagano ustali i doneli pare na ruke,naravno posle nas.

  8. Uplatili su pre vas.

    Nisu uplatili pre nas,culi su se sa vama. Decko mi je u 1h sinoc rekao da ne znaju kada ce da uplate,da ih mrzi da se nalaze da skupe pare,a ja sam tebe zvao na mob i znam da si spavao,rekli su mi tvoji drugari iz klana. Ne znam sa kim su se culi,ali taj ih je ubacio ispred nas. :-) Ja sam u 10 jutros poslao uplatnicu,a on ti je u pola 3 doneo pare na ruke. Koliko ja znam placa se uplatnicom,ali nema veze nije ni bitno. Cekacemo ako neko otkaze i to je to.

×
×
  • Create New...