Jump to content

bretvel

The X
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bretvel

  1. Ajde Somi opusti se,bole te uvo. Znaju svi sta si ti mislio. :-*
  2. Nama su radili na tim kompovima mikrofoni. Bilo je super sve. :-)
  3. Ma jebes cs,nego stvarno neka okace. Ostalo je jos samo par dana,stvarno je losa organizacija. :-D Sta se ti smejes? Nemoj da pocnem da pricam ljudima koliko glavu imas :D
  4. Trebao je da napise na srpskom,da ga ceo svet razume. :-D
  5. Opusteno je,ne ulazimo u diskusiju nije ni bitno. Vidi samo da odgovoris na moje pitanje u proslom postu,interesuje me da znam kada da ocekujem da li cemo upasti ili ne.
  6. Jordan je najjaci. :D E nego jedno pitanje ovako bas bas vezano za turnir,je l' ce se sutra znati sto posto ko igra i ko je uplatio od pozvanih ekipa ili ?
  7. Sta cu kad sam glup,zaboravio sam da zivimo u Srbiji :-) opusteno.
  8. Pa ja necu da igramo mix,nego da te pitam oko turnira. Stoji ti u informacijama decko. Nisam milica zovem se Stefan i nisam lep uopste,ruzan sam toliko da kad bi me videli uplasili bi ste se.
  9. Juricu jel mogu ja tebe sada da addujem,ti mene da prihvatis pa ja sada da rezervisem mesto za gs. volume 4.? Mozda budu opet neke zimske carolije pa necu moci da odem do poste da uplatim,ipak mozda mozemo da budemo drugari a ? <3
  10. Logujem se na rur samo kada moram,kao sada. Da sam ti pisao juce isto bi prosao kao i sa prva dva slucaja jer ti nisam drug,addovao sam te na stimu jos pre 15 dana,pa onda opet pre 10. Danas sam te opet addovao pa si me blokirao,sta cu jbg nisam ti drugar.
  11. I ja sam zvao juce,own je spavao ti se nisi javljao. Na stimu necete da me prihvatite jer ste pro igraci,a acc vam stoji u informacijama za turnir.
  12. Jesam,a mogli su i oni. Nisam zakasnio,ostao je jos jedan dan.
  13. Uhvatis autobus 95,staje preko puta Delta City-a. Ides do zelenjaka,brankova ulica kod Mc donaldsa. Posle toga odes peske do konja,sacekas 26 ako te mrzi da ides peske do dorcola. :-D
  14. Nisu uplatili pre nas,culi su se sa vama. Decko mi je u 1h sinoc rekao da ne znaju kada ce da uplate,da ih mrzi da se nalaze da skupe pare,a ja sam tebe zvao na mob i znam da si spavao,rekli su mi tvoji drugari iz klana. Ne znam sa kim su se culi,ali taj ih je ubacio ispred nas. :-) Ja sam u 10 jutros poslao uplatnicu,a on ti je u pola 3 doneo pare na ruke. Koliko ja znam placa se uplatnicom,ali nema veze nije ni bitno. Cekacemo ako neko otkaze i to je to.
×
×
  • Create New...