Jump to content

Qrton

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Qrton

  1. Znam da su Bogdan i kompanija osvojili ali sam takodje cuo da je tada bila najslabija konkurencija ikada... a sto se tice platforme... NIsmo pricali gde se organizuju turniri.... vec gde je najbolje igrati ako zelis da unapredis svoju igru, sto je na gareni nemoguce ... Trollin? Ne hvala , imam pametnija posla.. ...Imam svoju radnju za prodaju i popravljanje racunara ...Sto se tice Garene , tamo sam igrao 10-ak puta i igranje tamo predstavlja cisto gubljenje vremena ..prvo jer cesto dolazi do laga (cak i na turnirima) da ne spominjemo skill (public) . A ne znam da li znas da Blizard ne dozvoljava DotA turnire na Battle.netu , inace bi se svi igrali na istom . . . Licno ja sam dobio original wc3 roc i ft cim sam kupio racunar, tako da sam igrao na batlle.net-u a kasnije Dota league i Dotalicious. Jedini razlog zasto sam svratio na garenu , jeste taj jer svi moji prijatelju nemaju original wc3. Da, lepo je raspravljati se sa nekim bez uobicajenih psovki i gluposti . . .
  2. Ne znam ,nisam u kontaktu sa njim(a) ... gledao sam ga na "Prime" turniru u Subotici i igrao je dobro... Jednog sam Sreo u Malini na turniru , igrao je veoma dobro ali su brzo izgubili ...sa ovim drugim sam pre igrao na batlle.netu ali cuo sam da je presao na veslanje sad i da mu dobro ide. tako da nzm da li je Chiuahua. Ako te posebno interesuje probacu da im nadjem imena. Mislim da se ovaj drugi zove Mihajlo ali stvarno nisam siguran.
  3. Drago mi je zbog toga :)
  4. Drago mi je sto se i kod nas organizuju ovakvi turniri . Medjutim retki su Srbi koji zaista znaju da igraju...Ne zelim nikoga da vredjam ali... Na Gareni ili RGC-u je vrlo malo "dostojnih" protivnika, bolje igrajte na drugim platformama ili kupite original :) Isplati se :)... 6 godina igram dotu i jedne godine sam radio na organizaciji Mineski turnira na filipinima ( 2009-tech support ). Beograd ima dosta dobrih igraca ali meni su najbolja 2 "klinca" iz Panceva (jedan je bio bas te godine na turniru) i jedan iz Novog Sada (koji izgleda ne igra vise ) Izvinite jos jednom ako sam nekog uvredio. Srecno vam bilo , sve najbolje :)
×
×
  • Create New...