Jump to content

werz

The X
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

7 Followers

About werz

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Turnir je stvarno protekao u najboljem redu, bilo je nekih sitnica, ali su sasvim zanemarljive. Plus je zaista dao sve od sebe i maximalno se iscimao, nije spavao 48 sati, samo je jurio, i sada dodje neko i kao krene da se drka i ponizava zbog zamenjenih mesta ekipa, a napisano je ispod toga ko je osvojio... GG KDS, GG 100G, GG BETONcm ! ;)
  2. Ukoliko nam posalju konkretna podesavanja za nas internet, cekamo lika iz HLTV-a da se javi da na posalje... iNation je otkazao svoj dolazak iz tehnichkih razloga, tako da je turnir sada kao po planu, sa 12 ekipa.
  3. Zbog nesporazuma oko dogovora, greske organizacije i delimicno lose organizovanih ekipa, ne javljanja na vreme i tako toga, a i da bi ispali fer prema svima koji su imali zelju da ucestvuju Grupa B ce dobiti jos jednu ekipu "MIX Ekipa" sto znaci da ce ta grupa imati 4 ekipe, gde ce eliminacijom proci dve. Izvinjavamo se zbog nelagodnosti koje su ispale i nadamo se da ce sve proci u najboljem redu. Moli se da ta "mix ekipa" dodje na vreme kako se ne bi dodatno turnir nepotrebno oduzio. Zahvaljujemo se svim ekipama na ucestvovanju. GL & HF /// Igraonica GIGABIT
  4. Dobro ajde onda iskuliraj, je l' mozhe? Ako si prichao sa tim igrachima onda su ti verovatno rekli da su me zamolili da ih stavim u poslednju grupu...
  5. mta a da prestanesh da kenjash vishe i o organizaciji i o grupama i o svemu, je l' mozhe? Vec sam vishe puta objasnio o chemu se radi.
  6. Slotovi su popunjeni, pucamo se sutra ;) <3
  7. Turnir se odrzhava i pored ovoga, verovatno ce se skupiti josh 1 ili 2 ekipe... gl ;)
  8. Evo ga neko ko me razume, hvala brate :D
  9. Momci, tako su napravljene grupe, ove ekipe iz 4. grupe su me zamolile da ih stavim tamo, evo mogu vam potvrditi, uvek ce nekome neshto smetati i grupe i.... Igramo cs, apsolutno me ne zanima s kim cu igrati... A naravno do promena je doshlo, opet zbog moje greshke zato shto sam pushtao da uplate dajete na ruke, pa je samim tim 1 ekipa ispalila, a jedna zamalo danas, pa sam ih morao pomeriti... U buduce lepo uplate u banku i cao zdravo, a ja gledam da svima izadjem u susret misleci da nece niko ispaliti... gl svima ;)
  10. To je bila molba tih ekipa da igraju poslednju grupu...
  11. Grupe su promenjene na zahtev igracha...
  12. Jebiga, neko mora da igra i taj, al' vi igrate 2. meč, računajte da ste ovde oko pola 9 :)
×
×
  • Create New...