Jump to content

psaras

The X
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by psaras

  1. Ja igram na Hardu.. i za sada sam u ovom prvom selu. Pokupio sam Alotha maga i onog Edera u parti, i ima nas 3ca.

    Elem, upadnem u Temple of Eothas dole, i vec u drugom nivou mi jebu kevu (level 3 su mi svi likovi), oni Shadowsi, lupaju me i drainuju statsove. Dosao sam do nekog dela gde ih ima po 4,5 komada u stacku i ne mogu da predjem. Onda sam se vratio i kupio jos jednog lika u krchmi pa je islo malo lakse ali i dalje je dosta tesko.

    Pitanje je... jel ima negde neki jos lik da se regrutuje (a da ne moram da ga kupujem u krchmi).

    Ima, kad zavrsis razgovor sa obesenom babom daje ti quest da nadjes drugog watchera. Idi u taj gradic i na samom ulazu ces naci jos jednog lika koji ti se pridruzuje, nemas obavezu da ides odmah unutra, mozes da se vratis.
  2. Ovaj darksouls 1 je odlicna igra posle nekoliko (community) pecheva i fikseva:

    - Mouse cursor fix, resolution fix, hud fix, camera fix .. itd :)

    Moze lepo da se igra posle toga! o/

    Odavno nisam igrao ovakvu igru, dosta je teska, i to je do jaja.

    Baš je teška, i zarazna. Puno treba da se navikneš na neke zakonitosti ali posle nema nazad.

  3. Nego, cini mi se da je neko od citaca knjiga rekao da ce Senka odigrati kljucnu ulogu u opsadi King's Landing-, ali nje nigde?

    Senka je odigrala ključnu ulogu u osvajanju Storm´s end -a (Krajoluja). Hronološki se dešava posle ubistva Renlija a pre King`s Landing bitke. Onaj Melisandrin porođaj i senka koja prolazi kroz rešetke se dešavaju u podnožju tog zamka, skoro je preslikano iz knjige, samo u seriji ubija Renlija.

  4. Zanimljiva je priča na početku koga zanima, i grafika je solidna, meni je akcija problematična. Nisam neki RPG stručnjak pa ne znam sa kojom igrom da uporedim ali imaš neka tri polja i njih puniš sa napadima i onda tvoj baja napada. NEkako mi je sve to traljavo sa kamerom koja odmaže i čini da borba bude nepregledna. Ovo važi za sam početak igre, nisam puno igrao, 10-ak minuta.

×
×
  • Create New...