Jump to content

FuN

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About FuN

  1. DESI SKAJLES? Naravno da če bit zanimljiviji kad ulete Srbi sa nama na ligu, to i pričam cijelo vrijeme. Nači če se i sponzor sa Srpske strane.
  2. Pratite i ovo usput. http://gamer.hr/forum/viewtopic.php?f=89&t=40035&start=240 Jer uvijek če se nač seronja koji će bit protiv Hrv + Srb lige.
  3. Evo intro Starlige #2 Odličan intro btw. PS: Nisam ga gledo al sam čuo da je odličan ;)
  4. Registrirajte se na forum gamer.hr i prijavite se za starligu #2. Odličan je turnir, jako puno igrača sudjeluje i bilo bi super kada bi javili svim srbima da se i oni također registriraju, tako da nas ovaj puta nebude samo 64 nego barem 128 i da bude liga zanimljivija. Link: http://gamer.hr/forum/viewforum.php?f=89 Odličan je sistem lige, i jako puno se može naučiti igrajući ligu. Bit će odlično kada se zmiksaju hrvati i srbi, te če samim time liga bit vrlo zamiljiva! Registrirajte se i javite drugima, ovo je trenutno najbolja liga na balkanu i jako vrjedni admini ju održavaju, tako da oko kršenja pravila neće biti problema. Vidimo se!
  5. Možete me dodati na bnet. FuN.195 pa možemo vježbat malo :) Slobodno zatražite real id kada me dodate, pa ću poslati mail. Živjeli neWave carevi i svi ostali koji su dio ovog community-a :)
  6. Dobar dan. Pozdrav svim Srpskim igračima Starcrafta 2. Vidim da neWave team ima prilično dobar community i puno aktivnih membera. Također vidim da ste prihvačeni na bwclsc2 klan lizi, čestitam! Zainteresiran sam za neWave SC2 team, bila bi mi čast igrati za Vas. O zainteresiranosti za neWave team sam obavjestio igrače neWavea. Od NW teama ne očekujem ništa, osim dobrog gaminga i uspjeha u klanskim ligama :) Živjeli!
×
×
  • Create New...