Jump to content

DeweTka.ftW

The X
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About DeweTka.ftW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ROMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  2. ciga ciga ciga ciga ciga ciga ciga

    ROM ROM ROM ROM RRROM!

  3. ROMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  4. Pozdrav momci, i veliki pozdrav od xxL]Magnuma za Ultimate.Skill-a iz bloka-45, mozda dodju vasi protovnici od nedelje. :) Ostacemo u kontaktu. P.S. http://static.dota-league.com/upload/screenshots/2011/02/13/4/bans_vs_blok_2-1297628073.gif
  5. Mhm ukoliko nemam nekih vecih obaveza, dolazim malo da se igramo. Viktore spremaj pivo tamo! :)
  6. Hahahahaha, Stefane nube cemo da idemo malo tamo da se turiramo? ;)
  7. Ma de znam, nije ekipa funkcionisala kako treba i ne igra mi se vishe, a da treniram sa njima nemma vremena tako da, mozhda oni dodju ali ja necu igrati 100 posto. A dolazim da gledam i da se zezam malo s drushtvom verovatno. Svejedno hf ako ne dodjem.
  8. Awwwwww, ako budem imao vremena moram da dodjem malo da gledam. Valjda ce sad biti vishe ekipa = more fun. Samo neshto mi je sad mirnije, hehehe :)) P.S. Ajde malo vishe flejma, lepsha je atmosfera :)
  9. Svaka cast, turnir je bio ok, Viktore sada sam shvatio da si ti nub :) Vidimo se na sledecem turniru... Ako nastavim da igram dotu :P
  10. Hohohoho, nisam znao da i cigle mogu da se nose kao dodatna oprema xD Vidimo se ljudi, nemojte se odjavljivati ljubim vas :* Do sutra!
  11. E, kad dodjem kod tetke u Novi Sad igramo, ako si mislio 1v1. Kaze mi drugar on daje kucu na mene :) Nube, prekini spam :P
  12. E lepi (Posto ostale nazivas ruznima), a da ti nama das msn ili facebook ili nesto da stupimo u kontakt pre turnira, jer vidim da volis da prozivas, ja licno ti dajem +, po meni igrac nije igrac ukoliko ne flejma. Ali opusti se malo, ti sebi nabijas tenziju za dzabe pre turnira, na kraju docices mi sav frustriran i neces da odigras najbolje, tako ces mene da smoris i razoracas ozb :(. Ajde lepo jedan kiss za tebe da se smiris. Vidimo se u nedelju i bez stresa samo lagano. Za mene si ti pobednik... :)
  13. U pravu si za sve. :* vidimo se kissic.
  14. Au brate otkad je za igranje dote bila potrebna gramatika, hahahahaha, i da to ostaje vidimo se u nedelju. Always yours, DeweTka.ftw.
×
×
  • Create New...