Jump to content

ZOOM_Gaming

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ZOOM_Gaming

  1. Postavili smo par video snimaka na nasoj FB stranici ,pa pogledajte...
  2. Ok,smislite pa javite .... Ok LK.Nije problem da uplatite na dan turnira,samo dodjite malo ranije.Pocetak je u 13h. Poz
  3. Turnir pocinje u nedelju 13.6.2010 u 13h (citaj nasu FB stranicu ,tamo smo kacili info kao sto je receno u uvodnom postu).... Imamo 28 racunara , igrace najvise 4 ekipe u isto vreme.... Nagradu (novcanu) dobija 1. 2. i 3. ekipa ... Ne moze se ispasti posle prve izgubljene partije...
  4. Knp,Ethereal,Caboo,Kamenica,Fuse,jos 3 ekipe iz Zooma.... Ko hoce da dodje obecavamo dbru igru,ko ne zeli i kome ne odgovara datum,neka dodje drugi put!!!
  5. Za sada ima 7 ekipa,ali ima puno u najavi !
  6. Dakle za prijave: fino posaljite email sa imenom ekipe i clanovima na zoomgaming@live.com. Uplatu izvrsiti za ekipe iz NS-a licno u ZOOM-u od 17-20h, a za ljude koji nisu iz BG-a, dacemo br. ziro racuna u Erste banci da se fino moze tako bez provizije uplatiti. Pravila su standardna: -cm, mapa v6.67c, autoban: Visage, Alchemist, Doom, Bounty Hunter, Spirit Breaker. Nagrade ce biti srazmerne broju timova koji se prijave i bice objavljene uskoro!
  7. U nedelju, 13.6.2010. u 13h u ZOOM PC Igraonici, turnir u DotA-i! ZOOM FB stranica www.zoomgaming.rs zoomgaming@live.com 28 kompjutera, 24" monitori Full HD !!! učešće: 2.500 din. po ekipi (500 dinara po članu) SUPER NAGRADE!!! Za više informacija, posetite našu FB stranicu, gde ćemo objavljivati najsvežije informacije!
×
×
  • Create New...