Jump to content

Selektor Spanije

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Selektor Spanije

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jannehakkinen hautamaeki. Ili sto bi vi Srbi rekli, dobro vece u pizdu materinu. Ne znam da li me se secate od prosle sezone, tada sam jos vodio reprezentaciju Spanije. Na zalost zbog neuspeha Spanske reprezentacije, usled prevelikog uzivanja igraca u brzim kolima, simuliranjima i gelovima za kosu, Spanski savez elektronski igara je odlucio da me otpusti. Hvala Bogu, i svetom Ahonnenu, Finska reprezentacija je primetila moje kvalitete i ponudila mi posao selektora, ujedno i kondicionog trenera, fizioterapeuta i menadzera njihove reprezentacije. Naprano radimo vec nekoliko meseci. I ove godine smo imali pripreme visinske pripreme na Tari i kondicione pripreme na Islandu u mestu Rejkjekrejkekjekuglujer. Sve pohvale ekipi Srbije, koja je vidim u malo podmladjenijem i novijem sastavu u odnosu na prethodne godine, za fer i korektnu borbu. Vidi se da vam treba jos malo uigranosti i rada. Svi ste izuzetno dobri igraci i verujem da cete u predstojecim mecevima da napravite izuzetan uspeh. Steta za mec koji ste igrali protiv Cesa, nijanse su odlucile. Do sledeceg pucanja, braco. Kod nas u Finskoj sve uobicajeno: Raikkonenraikkonen Jarilitmanen.
  2. Treba mi pomocnik. Pa ako si zainteresovan ...
  3. Bueno estente. Zelim da cestitam repki Srbije na fer i korektnoj borbi. Ipak se pokazalo da smo jaci i imamo tvdja muda. Jebiga momci, previshe vremena i truda smo ulozili u ovo. Eto osvetili smo se za Partizan. Necu da vas lazem sa finim recima, bolji smo. Vise pracca. I dosta vam je nedostajao egzekutor. Butros Butros Gali.
  4. Buenos dias. Zelim pre svega da cestitam reprezentaciji Srbije na fantastichnoj pobedi nad, ni malo naivnom, reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Posebno pohvaljujem mladjanog egzekutora, na kog mi je paznju skrenuo moj dobri drugar iz detinjstva, kog ovim putem puno pozdravljam, Dejan 'uNkind' Vuksic. Nedostatak srece je nedostajao reprezentaciji Srbije da pobedi sjajnu i u usponu reprezentaciju Shvajcarske. I Srbija je pokazala sjajnu borbu protiv reprezentacija kao Rusije tako i Nemachke, koji vazhe za jedne od glavnih pretendenata na trofej. Vec nekoliko nedelja moj glavni savetnik pregledava demoe reprezentacije Srbije, i timova PlayMore i mith, kako bi saznali sto je vise moguce o igracima, njihovim kretnjama, taktikama, razmisljanjima, pucanju i tome slicno. Reprezentacija Spanije je u neprekidnom treningu i upravo smo se vratili sa priprema sa Tare i Kipra. Trenutno se vode glavne pripreme za mec u pansionu Kamp Noa, gde se radi na maksimalnom opustanju igraca uz striptizete iz Kolumbije i dame sumnjivog morala iz Ukraine. Zhelim puno srece reprezentaciji Srbije, da se pokazhu najbolje shto znaju. Igraci nase reprezentacije su zeljni osvete zbog pokradene utakmice Partizan - Barselona u euroligi pre par nedelja. Mnoge nade i pare su polozhene na igrache nashe reprezentacije. Porque adellante mi corason. Ili shto bi vi srbi rekli, dovidjenja.
×
×
  • Create New...