Jump to content

m0k1

The X
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation

9 Neutral

About m0k1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Turnir je otkazan,vecini ekipa je vec vracen novac,a ostatku ekipa ce biti vracen u najkracem periodu. Kontaktirao sam vas,samo mi ostavite broj racuna i utoliko sutra vece dobiti novac nazad.
  2. Pa pazi,nije istina da ima za 1.6 po 10ak godisnje, stavise, u zadnje 2 godine bilo je ukupno 3 turnira u 1.6...i ovaj sto je najavljen u krusevcu ili gde vec, ali je pitanje da li se uospte i odrzao :)
  3. Definitivno ce turnir biti odrzan sa 16 ekipa,i igrace se na 20 racunara.Prvih 16 ekipa koje uplate igraju.
  4. Onaj ko do sada nije presao na go nece ni preci da se ne lazemo. Eventualno ako nema komp za global, a igrica mu se cini ok, pa ga u medjuvremenu kupi, inace ako neko ima komp i posle 3 godine nije presao to znaci da ili ima dovoljan broj godina i da ne zeli sa necim da se bakce od nule, jednostavno ima preca posla, nedostatak vremena za ozbiljniju pricu, ili da mu se jednostavno ne svidja igra i da nikada nece preci na istu. Tako da, ne razumem, ti mislis da ces da skrenes paznju ljudima da posle vise od 3 godine od izlaska igre predju sa 1.6 na go kako bi bili konkurentni stranim top ekipama ? Druga stvar, cak i da se taj prelaz dogodi sada (a nece da se ne lazemo) zar ne mislis da je 3 godine vec dovoljno dug period i da se kasni vec previse ? I da bi ekipe tek kroz 2-3 godine aktivnog igranja, u istom sastavu (sto je, kod nas barem, nemoguce) mogle da dostignu ostale, da budu donekle konkurentni (i to ne top8 ekipama, nego eventualno top20). Pored toga, mi nemamo prave ekipe u go. Ja ne znam da li postoji par ozbiljnijih klanova u globalu (na hltvu moze se naci samo mecevi inationa i to je to). Treca stvar, ja ne znam ko je u Srbiji ikada ziveo od gejminga.Ovde se igra iskljucivo 4 fun, cak i na najvisem nivou, tako da kompetitivno igranje ne dostize svoj pun potencijal (naravno, postovanje ekipama koje su bile u samom vrhu i koje su isle na internacionalna takmicenja i na taj nacin predstavljaje Srbiju, ali ne secam se (tj,uveren sam da nije ,ali ne mogu da tvrdim) da je neka ekipa iz Srbije ikada ista uradila vani. Kada kazem ista, mislim na prva 3 mesta naravno, sto ne znaci da smatram za los rezultat slabiji plasman od tog naravno, pogotovo uzeci u obzir sve ostale faktore. Tako da, ne vidim potrebu (a iskreno govoreci ni svrhu) hejtovanja turnira u 1.6 i isticanja na svaki nacin da je go buducnost, i kako treba preci na go i ostale price... elem, ako hoces da pomognes razvoju go scene u Srbiji, uradi nesto konkretno, a ne da hejtujemo one koji ne igraju go. Dakle, okreni se onima koji su vec na globalu (a to je znacajan broj, cak i kod nas, malo ko je ostao iskljucivo na 1.6) i probaj tu nesto da uradis...
  5. Ne znam samo kome i zasto smeta turnir u cs-u 1.6... Turnir je prevashodno namenjen onima koji i dalje igraju ovu igru, kao i onima koji su presli na go, ali su i dalje raspolozeni da odigraju stari dobri 1.6 i tu i tamo i dalje odigraju ponekad. Sto ne znaci da nisu dobrodosli i oni koji ne spadaju u ove dve kategorije naravno. Sa druge strane, oni koji su presli i igraju iskljucivo go neka organizuju turnire u globalu, a ne da pljuju druge sto ne zele/ne mogu ili ne znam iz kojih vec razloga ne igraju go...
  6. Turnir je otkazan. Ekipe koje su uplatile bice im vracen novac u najkracem periodu,vec sutra.
  7. ma da,tako je kako je i to je to :) samo jos da se vidi da li mirage ili tuscan (jer je prvobitno pisalo samo tuscan,sada samo mirage) i to je to...
  8. pa da,logicno je da ne mogu ekipe iz iste grupe da igraju pre finala opet...
  9. pazi,mora da bude neparan broj,sto znaci ako ces da dodas tuscan, moras i forge (ili da izbacis mirage ubacis tuscan, kao sto je prvobitno i bilo receno)...samo to moras da odredis sto pre,da se zna odma sta se igra :)
  10. Kako ide ukrstanje grupa ? Mogao bi da okacis ceo kostur, vezano za ukrstanje u 1/4 i 1/2... Takodje, vidim da se ne igra tuscan ? mozda ne bi bilo lose da se dodaju jos tuscan i forge u map pool... i moglo bi jos da se potvrdi da li se po grupama banuju mape,ili su vec odredjene (po kolima) ? Takodje, ako se ne ubace tuscan i forge, onda je mehanizam ban/ban/ban/ban, dok je u 1/2 i finalu pick/pick/ban/ban ?
  11. samo jos napisi ko se ukrsta u te grupe, kostur neki da se zna kako ide posle to formiranje grupa,a ne da bude random :)
  12. pazi,polufinale se svakako nece igrati pre 4h :) nego, ako moze odgovor samo na ovo pitanje,jel se posle prvobitnih grupa formiraju nove (2 grupe sa po 4),ili se igra klasicno 1/4 ? po ovome bih rekao da se nove grupe formiraju,ali nedostaje jos po jedan mec u satnicama :)
  13. -Svi mecevi ce se igrati po jednu mapu osim finala gde ce se igrati bo3. Bolje stavi da se bo3 igra i 1/2 :) -Nema pomeranja satnica i grupa osim ukoliko nemate dobro opravdanje. - lol :D tlg ti je i u prvoj i u cetvrtoj grupi :) Posle prvih grupa se formiraju druge grupe, pa dve prvoplasirane grupe idu u 1/2 ? odmah naznaci iz kojih grupa timovi formiraju te nove grupe ...ako sam ja dobro skontao :) -Neka sve ekipe potvrde dolazak u komentar i napisu igrace koji ce igrati za njihovu ekipu. Isecu te kao repu potvrdjuje dolazak,samo menjamo ime ekipe u SBC (i 1 igrac se promenio, konacni lineup eeVaN, Leki, Adamnnem, Mephisto, m0k1) i da, jel se i mape banuju po grupama ili ?
×
×
  • Create New...