Jump to content

putar

The X
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by putar

  1. Поштовани суграђани,

     

    желим само да Вас овим путем обавестим да ЈП "Путеви Србије" раде пуном паром и да нас први овогодишњи снег НИЈЕ изненадио!

    Сва расположива возила су у употреби, ради се у три смене и за сада нема проблема. Снег ће наставити да пада слабијим интензитетом током целе ноћи, престанак падавина се очекује у поподневним часовима.

     

    Такође, ЈП “Путеви Србије” апелује на све учеснике у саобраћају да због појаве магле, уз већ влажне путеве због снега, на већем делу путне мреже у Републици Србији и смањене видљивости на појединим деловима до 30м, сви учесници у саобраћају посебно буду опрезни, прилагоде брзину кретања условима на путу и поштују ограничења брзине и постојећу сигнализацију.

     
    Молимо медије да у свим информативним емисијама током дана објављују наше апеле као управљача путевима у Републици Србији због повећаног броја саобраћајних незгода.
     
    Срдачан поздрав до следећег јављања.
    • Upvote (+1) 1
    • Downvote (-1) 1
  2. Поштовани суграђани, Христос се роди!

     

    Све се држи под контролом, снег нас још увек није изненадио, нити ће, по свему судећи.

    Поштујте прописе и немојте возити под дејством алкохола.

     

    Срдачан поздрав до следећег јављања.

  3. Поштовање суграђани, имам пар обавештења.

    Прво да Вам дам до знања да је Зимска служба ЈКП "Београд пут" спремна за предстојећу зиму и да нас овај пут ништа не може изненадити.

    Друго, очекује се за викенд пад температуре а у ноћи између недеље и понедељка и суснежица. Подсећамо Вас да замените Ваше гуме на аутомобилима и ставите зимске и да спремни дочекате наредни период.

    Срдачан поздрав до следећег јављања.

     

     

    kakva je situacija na putevima ?

    molio bih da se u skorije vreme putar javi

     

    hvala

     

    Све је под контролом, чак је и апел грађанима да замене своје гуме успео, за сада нема неких већих задржавања на саобраћајницама широм града, осим уобичајених гужви у време враћања са посла.

    Зимску службу није изненадио први снег! То је најбитније.

    Поздрав до следећег јављања.

    • Upvote (+1) 2
  4. Поштовани суграђани,

    Све је спремно за најављену вечерашњу суснежицу, екипа "Београд пута" је спремна! Ово ће бити само загревање за оно што нас очекује за викенд, права зимска мећава. Очекује се да снег почне да пада у суботу у поподневним часовима и неће престајати са падањем до уторка рано ујутро. Ево и једне слике као доказ:

    JIKHi.jpg

    Срдачан поздрав до следећег јављања.

    • Upvote (+1) 2
  5. Поштовање суграђани,

    Обавештавамо Вас да ће 20.09.2012.г. (четвртак) од 07.00 h, због извођења радова на рехабилитацији аутопута Е-75 на проласку кроз Београд, за саобраћај бити затворена коловозна трака у смеру од Ниша према Новом Београду у дужини од 1100 метара, на деоници од Душановца до Аутокоманде, етапа 16, фаза 2.

    На овом делу, саобраћај ће се одвијати двосмерно коловозном траком намењеном за смер кретања од Београда ка Нишу, према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

    Возила која се крећу од Ниша ка Новом Београду, усмеравају се кроз технички пролаз испред петље Душановац у супротну коловозну траку где настављају да се крећу левом претицајном саобраћајном траком све до техничког пролаза непосредно испред петље „Аутокоманда“, након чега се враћају у коловозну траку намењену кретању према Београду, односно у нормалан режим саобраћаја.

    На петљи „Аутокоманда“ функционишу сва укључења и искључења.

    Возила која се крећу од Београда према Нишу, задржавају свој смер кретања и за кретање користе средњу и десну саобраћајну траку.

    Током ове фазе, биће затворено укључење на аутопут са петље „Душановац“, односно из улице Крушевачка у смер ка Новом Београду.

    Алтернатива укључењу ка Газели из улице Крушевачка јесте кретање улицом Устаничка, даље преко кружног тока „Аутокоманда“, затим улицама др Милутина Ивковића, Булеваром Мира, Војводе Путника до укључења преко петље „Мостар“.

    • Upvote (+1) 1
  6. Поштовање драги суграђани,

    после катастрофалних минуса и великих количина снега који је пао на подручју целе Србије, зимске службе Београд пута интензивно раде на чишћењу споредних улица, одношењу снега и асистенцији другим комуналним предузећима у враћању на редован режим рада. Екипе ће дежурати и реаговати у случају нових падавина које метеоролози најављују за ноћ између понедељка и уторка.

    Истовремено, 11 екипа, 8 градских и 3 ванградске, ради на крпљену ударних рупа које су последица падавина и екстремно ниских температура. Како би наше екипе што ефикасније деловале, апелујемо на грађане да нам пријаве оне ударне рупе које угрожавају безбедност и нормално обављање саобраћаја. Пријаве се могу послати преко интернет стране Београд пута (http://www.beogradput.com/ostecenja.php) или на телефон 2765-382.

    Предстојећи викенд и мањи интензитет саобраћаја, екипе ЈКП „Београд пут“ искористиће за интензивно крпљење ударних рупа насталих као последица ниских температура и велике количине падавина током јануара и фебруара. Да би се санирао што већи број рупа, ангажовано је додатно људство, тако да ће у наредна три дана ударне рупе крпити 23 екипе, 16 у граду и 7 на приградским саобраћајницама.

    Највећи део ових радова обављаће се под саобраћајем, по апелујемо на возаче да обрате додатну пажњу у зони радова.

    Срдачан поздрав до следећег јављања.

  7. у Брозово време ти би лепршао као застава пред Скупштином да се ово деси!!!!!!

    у Милошево време би или красио дрво пред Конаком, или би добио по туру 25, зависи колико би Књаз био милостив...

    у Слобино време би чистио мине по Славонији својим камионом.

    самоу ово време ти јјош себе зовеш путаром и дајеш неке извештаје. видим ја кроз прозор извештај!!!!!

    едит:

    а ниси само ти крив! да ми је један Каганович, уфффффф, како би све профункционисало.

    U vremena dotičnih nije bilo toliko automobila na ulicama glavnog grada, a postojeca ifrastruktura je ista, kao i raspolaganje vozila koja služe za čišćenje snega. Na gradskim saobraćajnicama je 118 ekipa Zimske službe Javnog komunalnog preduzeća „Beograd-put” koje rade celu noć i nisu prestajale do sada. Smene ne postoje, radi se non stop da bi građani kao što ste i Vi sami, iole normalno stigli na svoje radno mesto. Ulice prvog prioriteta su prohodne dok se na čišćenju ulica drugog prioriteta radi. Od ove sezone, u radu Zimske službe obuhvaćeno je 11 odsto više ulica drugog prioriteta.

    Pozdrav do sledećeg javljanja i samo strpljenja dragi sugrađani, bez žurbe.

  8. JKP Beograd put svim svojim moćima pokušava da očisti ulice prvog prioriteta, ali nam u tome odmaže sneg koji konstantno pada više od 12 sati. Nedostatak ljudstva je najveći problem.

    Ekipe Zimske službe "Beograd puta" rade punim kapacitetom na raščišćavanju glavnih saobraćajnica.

    Glavne saobraćajnice su uglavnom prohodne, ali se saobraćaj obavlja otežano i usporeno, a zbog veoma niske temperature i snega, pa i leda, i dalje ima na kolovozima.

    Na beogradskim ulicama su 1.343 vozila javnog gradskog prevoza.

    Putnike prevozi 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.096 autobusa.

    Mole se beograđani da ukoliko ne moraju, ne napuštaju svoje domove, a ako moraju neka koriste Javni gradski prevoz.

    Poštovanje i strpljenje, do sledećeg javljanja.

  9. Poštovanje sugrađani,

    Čast mi je da vas obavestim da zaposleni u JKP Putevi Srbije potpuno spremno docekujemo vecerašnji sneg koji će padati narednih nekoliko dana. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine, postojeću saobraćajnu signalizaciju i na put ne kreću bez zimske opreme.

    Pozdrav do sledećeg javljanja.

  10. Dobro jutro dragi Beograđani a i vi koji to niste.

    Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da su ulice prvog prioriteta totalno očišćene, naše ekipe su vredno celu noć radile bez prestanka. Trenutno su prioritet ulice kojima saobraća Javni gradski prevoz. Takođe mi je izuzezno drago da nas po prvi put od kako postoji JKP Putevi Srbije sneg NIJE iznenadio.

    Pozdrav do sledećeg javljanja.

  11. kako sad direkcija, pa zar niste otišli u penziju?

    Zbog komplikovanog i obimnog posla, moj naslednik nije bio u stanju da isprati sve zadatke koje je nasledio, pa se Direkcija obratila meni da se vratim iz penzije, sto sam prihvatio uz saglasnost svoje porodice. Ipak je važno da gradjani budu zadovoljni.

×
×
  • Create New...