Jump to content

Maliradojica

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maliradojica

  1. Mozda nisi imao takvu nameru ali meni tako izgleda. Elem ne bitno nisam se zato reg na forum. Nego da trollujem sa chegsterom.
  2. Za Katelove : Ah da video sam da ste me nesto uzimali u usta ranije. Nisam posecivao forum pa nisam mogao ranije da odgovorim. Katelove fyi igram na executusu zato sto su tamo poceli da igraju moji irl drugari. Moj guild nije najaci na serveru ja to nikad nisam ni rekao, niti sam sebe velicao pricao da sam najbolji itd. Igram u tom guildu dugo i lojalan sam lik zato sam tamo i ako sam mogao da odem u najbolji guild na executus i ako sam mogao da migrate i join daleko bolji guild nisam. Eto nadam se da si zadovoljan time. A ja bih te sad ljudski zamolio da ne blatis ljude o kojima nemas pojma jer u sutini samo sebe srozavas a i jako je ruzno. Realno.... A za decka koji je pitao ko sam : Ivan sa Nbg-a 62 blok 27 godina (apsolvent) ne znam zasto si tacno pitao ko sam pa ne znam ni kako da ti odgovorim. Chegster : Des siso stara nema te on line kad cemo na neki sishi :)
  3. Chegsteru cuo sam da seruckas po forumima pa rekoh da vidim sta radis posto te online tesko vidjam :) Evo mene isto intrigira ova tema. Do sada sam igrao arenu iz zajebancije sa ljudima koje znam irl. Pa sam sad poceo malo ozbiljnije. Maliradojica is the name. Holy Paladin Executus. Btw cuo sam od padinjaka da ste me nesto uzimali u usta na forumu. O cemu je rec? :)
×
×
  • Create New...