Jump to content

smee88

The X
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About smee88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. E, kako bi bilo sad malo vrlo konstruktivne rasprave? Koliko mislite da ce novi raciali uticati na vashu klasu za pvp(ovo me vishe zanima)/pve?
  2. skinda nekih ~850mb, jel sam ubo sad? udarim patch details, on mi kazhe dluje 4.0.3. i "promene" su iste. nadam se da nisam neshto zajebao, mada koga boli kurac, valja probati. u krajnjem sluchaju cu reinstall. :P
  3. hmm.. probao sam ovo sa LK -> CT i nece. da li postoje uslovi koje treba da ispunim da bi to shljakalo? :P msm tipa da imam beta acc, pa da me pusti da ovo uradili, ili slichnu nazovi pi*dariju?
  4. @Miki pitao sam onog bacu u ushcu shto shljaka, kazhe imaju preordere, bice i collectors. i da je chuo da ce biti isti fazon kao proshle godine u dechanskoj. Al' shto ti kazhesh nema na site-u, pa valja malo sachekati, da se zna za sigurno. ja volim to ODMA' svezhe kad izadje ;)
  5. pa takmichenje je zavrsheno, toga sam svestan. ukazao sam da za vas pve manijake postoji fazon da dobijete razor komponentu za dzh :P tj. pretpostavljam da ce takvih takmichenja biti josh.
  6. missclicks verovatno. @kalky tebe, i sve koji imate pve heroes, mozhda ce zanimati swifty/ap takmichenje
  7. Jednu sezonu su on i seala/siala imali r1 koliko se secam, igrao sam na executusu tad. Sad aktivno igra palu dasheal ili healbot, tako neshto.
  8. jaoj koga ustvari boli ku*ac za poslednjih 15ak postova? sad sam pripit i prikazalo mi se... BOLI ME mnogo, i shta vi mislite, i shta ja serem, i shta god ce nevini posmatrach da kazhe na sve ovo. xoxo
  9. jbg sad. evo anegdote koje mogu biti vicevi. shta kazhe glad/ x glad kad ga dobijesh u duelu? "arena nije duel" , i to mu je izgovor za granate i budalashtine posle. shta kazhe isti kad ga dobijesh u areni? "fuck off and die" / " *gz pobedio si mog alta* " ~2.3k je valjda dovoljno za AJ, ali sam kontao da tamo ima previshe 1337 tardova, pa sam doshao ovde. moguce da sam se zajebao.
  10. kontam ja da vi drugari mozhete svashta. nisam od harrya ochekivao iznenadni izliv gluposti, al' dobio sam ga. a sam sebi ne biram settup, jer taj boomkin me je nauchio enormnoj razlici izmedju duela i arene (a i mnogo dobar chovek), tako da (neko moje mishljenje) duzhnost mi je da sa njim nabijem glad :D
  11. trolovi odrzhavaju forum zhivim. fotm je istina, a tebi je krivo shto nisi hydra. joj necu vishe... meni krivo shto boomkin/rogue/smth nije bio fotm, pa nisam uspeo ni glad da nabijem. to je settup za koji sam ja zaboden, pristojan je, ali za razliku od nekih nije nam dozvoljena greshka. p.s. uzhivaj u r1 harry
  12. eto vidish, nashao si pecinu. tako da ne tripuj da si na balkonu :* Quote: Mishljenje je kao chmar - svako ga ima. *edit - koliko puta moram da imam ovakve sesije jedenja go*ana pre nego shto dobijem pravo na cusom titulu? ^^
  13. konstruktivno? izvini arhitekta nisam te prepoznao. arena s1-4 (nisam toliko igrao, ali sam ispratio neshto na wcm) chinile su se dosta spore. wotlk koji je trebao da razbije monotoniju shto se tiche settupa koji se igraju nije se pokazao takav, samo je uveo fotm style. a sudeci po: ti si jahao fotm talase. pretpostavka je da si igrao dk ili pala. nisi igrao shta volish, igrao si shta je pri vrhu menija.
  14. neshto stho napushtash radi fotma?
  15. @loshmy, ajde da ne ulazimo u raspravu o tome ko je shta. ochigledno ti zastupash sebe (igrao neki fotm), a ja regular settup.
×
×
  • Create New...