Jump to content

hIghFAIL

The X
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About hIghFAIL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sve najbolje mok1 u organizaciji,pobrini se za neki HLTV ako nije frka,cisto da ubijem vreme na poslu gledajuci neki dobar mec i prisecajuci se starih dana :D Hejteri i pro CSGO igraci,stisnite muda pa organizujte sami ako vam je toliko stalo,a ne da mracite likove koji vole jos uvek 1.6...palamudare
  2. TAKO JE BRE JEBI !!! GOGO RB Deki <3
  3. Sad stigosmo kuci :) GG svim ekipama...ko nam digo mx ruke mu se osushile dabogda idiot raspali! Sve u svemu fino je bilo GG za t33hnik,bulet,entity i idzuo <3 pa se gledamo next time..
  4. zashto bih ti javio za prevoz da je takva situacija,ja sam pogledao satnice one prve i skontao da su extra i vec sve dogovorio sa ekipom shta i kako javio svima,posle sat vremena se sve menja i ispada nam problem ,to je to... ma nwm,ja samo iznosim svoje mishljenje,nikad nismo ispalili niti smo zahtevali da se neshto zbog nas pomera ili neshto slichno...doci cemo na vreme za mech,sad kako,kad,gde cemo se snaci to nije vash problem sry...gledamo se tamo... GL ostalim ekipama koje uchestvuju.
  5. roki sam si se ponudio pre par dana i rekao da ne moram da shaljem kesh,meni nije bio problem da ti poshaljem tog dana mogu i koliko sutra,ali si sam rekao da nema potrebe vec kad dodjemo tamo na dan tur-a da ti platimo,drugo bilo je izvlachenje,za ovaj tur se znalo ko zna od kada da ce biti 4og i 5og,zashto nikad niko nemozhe da isposhtuje satnice koje su izvuchene vec uvek mora doci do izmena,bez pitanja ostalih ekipa,radi se o tome da su nam prethodne satnice odgovarale shto zbog prevoza shto zbog nocenja,kojeg ujedno i nemamo,dakle mogli smo da krenemo u 11h u subotu i stizhemo taman za prvi mech po prethodnim satnicama,ovako sada nismo u mogucnosti to da izvedemo,vec moramo poci zadnjim busom u petak veche oko 12h,stizhemo oko 4h izjutra i bog zna gde cemo i shta cemo raditi do 13h kad nam pochinje prvi mech.... ja nisam ljut samo sam realan ! ;)
  6. i shto ste sada edit post kad su nashe satnice bile taman od 17h zbog prevoza sa kosova?opet se uvlachite u dupe favoritima... n1....
  7. resheno pitanje u vezi kesha sa Rokijem sam se chuo :) OMA je in momci pa se gledamo i druzhimo tamo <3
  8. e ok ty uplaticemo mi do kraja roka lovu nemate frke jedino ako se neshto ne daj bozhe desi ;) bicete obaveshteni ae pa se pucamo tamo zdravlje!!!
  9. ja sam se vec chuo sa SHOXIL-om za ekipu "OMA" iz K.Mitrovice javite mi ako ima mesta,a za pare poslacemo do kad je to predvidjeno ...naravno ako potwrdite sigurno da ima mesta da ne izvisimo...p0zz One Man Army team!!!
  10. Ajde brzhe to malo :P zhuri nam se na vecheru xD
  11. da li mi mozhete reci samo lineup od DPS i Playmore sry nisam u mogucnosti da vidim :S!!!Hvala...
  12. a0 majko mila xD xaxxaaxaxaxa do yaya GL ^ HF <3 aLL pucamo se tamo ;)
×
×
  • Create New...