Jump to content

Michael Jackson

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Michael Jackson

  1. Fala. Pa znam da su samo u Srbiji ovoliki botovi. Samo traze razlog da te vredjaju. Moderator moze LOCK!
  2. Ako me i ti zezas onda katastrofa. Ovo je onda najgluplji forum koji sam video. Svako hoce da skupi sto vise postova pa se u mojoj temi ismejavaju. I ne placa se nista. To iz zezanja i radi zabave radim. Ali neki botovi to ne kapiraju, jer su isuvise iskompleksirani.
  3. ONDA SE TO RACUNA KO DA SI POPIO TOMAHAVK U GLAVU JER SI BOT, JER TI SADA JASNO... ADIMN MOZE OVDE PONOVO LOCK ZA SVA VREMENA
  4. Slusajte botovi jedni, bas me briga sta se vi prolupavate i serete, ako nemate pametnija posla nadjite drugu temu sabani bolesni!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Ne racuna se broj ubistva tokom jednog meca vec tokom celog turnira. Tako da je od 8 timova nemoguce da se padne izjednacen rezultat... Ako se tako nesto dogodi racunam od pocetka turnira i headshots. :D Ako zelite da ucestvujete dajte slobodno msn...
  6. Da Ovako. Ako se padne da si ti domacin sto znaci da prvi biras mapu izabraces mapu koja odgovara vasem timu kao i to sta ces biti. Kada se zavrsi ta partija tim koji ima najvise timskih pobeda osvaja 1 rundu. U drugom delu meca, drugi tim bira mapu kao i sta ce biti. Ako oni osvoje tu rundu tada postaje nereseno. Onda ja sabiram timske pobede iz jedne i iz druge grupe. Tim koji ima vise timskih pobeda u obe runde je pobedio ako je nereseno. A sada za ovo hall of fame. Dok se dva tima budu takmicila ja i jos jedan moj prijatelj bicemo spectors i gledacemo da ne varate. Zapisivacemo broj ubistva svakog igraca i broj timskih pobeda. Na kraju turnira, igrac sa najvise ubistva ulazi u halu poznatih. A tim koji pobedi naravno da je njemu mesto vec obezbedjeno. To je sve. Ima li jos pitanja?
  7. Forum je skoro napravljen i planiram da skupim veliki borj clanova kako bi se takmicili ekipno po ekipama od po 5 clanova. Naravno da svako ko zeli da ucestvuje treba da se registruje i prijavi po pravilima... Sta vam sada nije jasno?
  8. Svako ko ima zelju da ucestvuje na turniru u cs jednostavno neka se prijavi na ovom forumu : http://counter-c.forumotion.net/forum.htm.
×
×
  • Create New...