Jump to content

bOCAoTH

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About bOCAoTH

  1. Ispravi sa "e-gym" na "e-gim", to sam napomenuo da ide sa "i" ...
  2. Grupe smo odigrali protiv BB, trebali smo u 12 igrati kad smo i doshli, a chekali smo do 4 da ne bude draw win, jer smo hteli da isposhtujemo. A rtp nije doshao. Kakve su sad ovo izmishljotine ?! Da, ceo dan sam bio u igraonici i hteo sam naravno negde da se okupam, tu cenu koju si ti spustio su nama ponudili. A shto se tiche ovog zadnjeg, DA 4 SATA SAM CHEKAO NA MECH, i propustio sam bus u 04:00 zato shto si ti bio u konfuziji shta da radish, i najmanje je shto si mogao sredish da posle tog DRKANJA, da obezbedish gde da odspavamo 4 sata, a STRIC TI JE VLASNIK TOG HOTELA, zato sam te i pitao.
  3. Cao svima, upravo sam stigao kuci pa da rezimiram utiske sa turnira... Za pochetak Mimi da me ne shvatish pogresnho, hvala na dobroj volji shto si nam nashao hotel posle 4h... 20:00 izvodimo Mimija napolje, pitamo ga da li mozhemo da zamenimo igracha poshto je jednom nashem loshe, ostao je u hotelu dechko, povraca i da nam igra Boban koji je ispao sa mith-om, i Mimi to dozvoljava... 24:00 treba da pochnemo mech, lik iz NORDIC-a --> Du Hast pochinje da pricha o postnignutim nepravilnostima, i nece da igra u sluchaju da nama igra Boban. Jedini se u njihovoj ekipi zhalio, i jedini je koji nije hteo da dopusti da igra Boban, 4 lika iz njegove ekipe su dopustila, samo se on inatio. Rekao je da ce pustiti draw win ako on bude igrao... Da budem realan, da sam u njegovoj situaciji, da ne vidim dalje od 1metra, i da necu da budem upoznat sa situacijom, postupio bi isto kao on, ali situacija je bila ovakva... Boban koji je ostao bez dinara da igra, njegovi iz mith-a su otishli pre 4h kuci, odjednom saznaje da je to protiv "pravila" turnira... Pravila turnira pod 1 NISU NIGDE OBJAVLJENA, a pod 2 SAM TAJ ORGANIZATOR JE IGRAO ZA 2 EKIPE. Mimi odjednom govori kako se ne seca da je odobrio Bobanu da igra, i ne zna vishe kako da se izvuche... Ostala 2 organizatora su rekli da smo mi u pravu, i da bi samo trebali da sednemo da igramo, ali je Mimi previshe bio pristrasan prema Du Hastu ;) Sva ta farsa je trajala 2,3h dok konachno nismo nashli jednog dechka koji uopshte nije igrao turnir. Svaka chast Distru, jer je on jedini bio razuman u tom NORDIC-u, o Du Hastu nemam adekvatnu rech da objasnim ovo ponashanje, ostala 3 igracha su bila relativno neutralna... Mimi dobar si dechko, shvatam da ti je ovo prvi turnir da organizujesh, ali ovo shto si uradio je bio krajnji bezubrazluk... Ako nishta, neka bar sMk osvoji ;)
  4. hahaha :) Kele <3 Kad nagovorish celavog da igra, idemo na neki turnir da imamo po 8 fragova po mapi i pobedjujemo :)
  5. Nije Hogar, nego je njemu Joca opsovao, zato se Hogar toliko iznervirao...
  6. Stvarno mi je vishe ispod svakog nivoa, da vodim ikakvu konverzaciju sa vama. hf in pracc
  7. hah ok "online Konani" ljubomoran sam na veritas.
  8. hahaha da ti si me bash kickovao iz ekipe, to si kasnije pocheo prichati, jer samo govorim istinu --> najobichniji mix vas mozhe dobiti, a tu se kao neshto shrafite... Zovete se "Veritas", a najslabiji ste Veritas koji je ikada postojao, josh niste svi iz Novog Sada...:'( Mnogo je tuzhno shto igricu shvacash preozbiljno, ne mora mene niko pustiti da bi proshao, to shto ne znash da gubish, to je druga stvar...
  9. Vi "Veritas" jedini ovde imate komplexe :'(
×
×
  • Create New...