Jump to content

Golijat

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Golijat

  1. Mozda, ali prvi utisak nije bio takav, a znamo kakvi smo mi Srbi. Necemo da se lazemo...
  2. haha koji si ti idiot, kreirao account da bi napisao dve reci, hahahha bravo budalo, mora da ti je kyly tata, tasalacio ti kevu... pa te napravio tako dementnog.

  3. Ne interesuje mene to sta taj guild hoce, ja samo vidim da je vecina ljudi na topiku napala guild zato sto je srpski guild, to je prva stvar koja se dala primetiti iz prvih nekoliko postova..
  4. Alo, konstruktivna kritika??? Ajd citiraj jednu konstruktivnu kritiku na ovom topiku... Ne igram wow vec 2 godine, ali kad vidim da neko pljuje po necemu samo zato sto u svom nazivu ima nesto srpsko, skoci mi pritisak... Najjaci je onaj lik koji clanove gilda koji je ubio lk hard mode, naziva noobovima i poziva ih da igraju minesweeper, pazi ti koji lik.
  5. Zdravo svima, neznam da li je neko imao ovakav problem ali u zadnje vreme uopste nemogu da igram cs jer na skoro svakom serveru dobijam dc i error: RELIABLE CHANNEL OWERFLOWED. Igram wow, cod4 itd i nemam nikakvih problema. Probao sam sa cl_cmdrate ali izgleda da ne pomaze. Da li neko moze da mi pomogne?
  6. Aha, svatam, nema potrebe za daljim objasnjenjima :) Pretpostavljam da sistem ressistanca nije odradjen kao u wow-u tako da tank nemora da brine za 10 vrsta geara ili ? Sine nemoras da quotujes :)
  7. Haha dobar si... :) Ako nisam upravu reci, a ako ne nemoj da mi kvaris prvi post na forumu .... hvala
  8. Ne razumem kako cinjenica da nemoze da se prolazi kroz igrace moze da se karakterise kao neki bonus igri??!! Kao wow igracu meni je to nezamislivo, zapravo prvo sto mi pada na pamet jeste to da 3-4 takva neprobojna tenka stanu na ulazu AH u ironforgu?? U pvp-u ne vidim ko to moze da tanka... Prot war moze da zadrzi rougove i druge warriore ali za mageve, pristove i lockove on je veoma ranjiv, jedino ukoliko ima nabudzen armor+shadow ress + fire ress+ arcane + frost ress..... Smesno. Za pve i da ne pricam.. zamisli na ilidanu koji seva po vama 25 min na 10 razlicitih nacina a vi se jos sudarate medjusobno i lol, zaobilazite. Ukoliko bi to bilo moguce onda bi bossevi morali biti dosta prosti sa veoma malim mogucnostima a vama bi glavna taktika bila kako da uskladite zaobilazenje. U svakom slucaju zelim puno srece waru ne samo da bi se zabavili fanovi vec da bi i blizz zbog konkurencije posvetio vise paznje igracima, a mozda i smanji cenu pretplate :)) a izmedju ostalog da nerfuje pale i opet buffuje lockove /smrc ..
×
×
  • Create New...