Get Adobe Flash player

JuNkie-

The X
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About JuNkie-

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 • Birthday 01/30/1994

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  mne

Recent Profile Visitors

2,622 profile views
 1. JuNkie-

  Prva CS Liga

  otkljucajte topic gms da editujemo 1 steam id, lik je promijenio stim :D
 2. ave - sprayer gtr - hacker trace - sniper kuben - tac leader nitor - newbie :D
 3. JuNkie-

  WGF Turnir

  i ja bi volio objasnjenje :D
 4. JuNkie-

  WGF Turnir

  koji ste vi pacijenti... svako je imao opciju da igra na stimu ili nonstimu! i sta vam je toliko tesko da prihvatite da je bgd izgubio???
 5. JuNkie-

  WGF Turnir

  da, al je turnir kasnio zbog podesavanja ekipa i ostalih sitnica. ination i bgd su prije meca upozoreni da mogu upasti na termin testiranja zvuka i oni su nastavili. na halfu su takodje mogli da cekaju, al su opet nastavili... :)
 6. JuNkie-

  WGF Turnir

  zato sto igraju pod jakom muzikom. kad su zavrsili prvi half poceli su u hali testirati ozvucenje, i preglasna je muzika. imali su opciju da cekaju, posle prvog halfa, ili da nastave, i nastavili su (btw oni su tako izabrali, da ne bude zabune)...
 7. JuNkie-

  CB:NC

  this :)
 8. kao sto je prota rekao, komentar #85 sve objasnjava, presmijesni ste...
 9. @hybaa (mrzi me cio onaj post da kvotujem :D): cb ima pravila, i takva su kakva su. italijani su mogli u svakom trenutku da traze rematch jer nije imao pov, ali nisu, i verujem da bi crna gora iste sekunde pristala da igra rematch bas zbog tih pravila. ali ne, oni su odma napravili onaj presmijesni klip, optuzili za wh i trazili diskvalifikaciju da bi oni igrali sa portugalcima. mislim da se njima nije igrao rematch, nego da prodju direktno u qround2... cigani!!!
 10. JuNkie-

  WGF - World Gaming Festival

  tur je najavljen 2 mjeseca ranije bash zbog ufura, da bi se ekipe stigle organizovat na vrijeme i zbog slichnih stvari... sto se tiche postova da je odma posle nove god, pa i nije bash. ipak je to sredina februara (14-21), shto je sasvim dovoljno vremena da se skupi kesh, a i ako sve ispadne kako treba vrijedi skupit te pare i doc... :)
 11. JuNkie-

  ClanBase

  uzas igra :/ , moglo je ovo mnogo bolje da se odigra :/
 12. JuNkie-

  ClanBase

  uh,svaka cast :D