Jump to content

shkabo

The X
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shkabo

  1. Odigrah par gejmova posle duzeg vremena, medjutim u mom timu su konstantno saigraci koji koji kao da su prvi put upalili igru, a imaju po 3+ zvezdice. Igrao sam bilo koju poziciju i bez obzira na moj performans nisam mogao da 'vucem' celu ekipu sa sobom ... I tako, nakon "nekoliko" gejmova, padoh sa 2600 na 2200.

    Sinoc se zainatih, i krenuh ponovo, da vidim dokle ce sve to da ide, ali ovog puta stavih sluske i krenuh da komandujem. Za divno cudo, ta komunikacija je urodila plodom i dobio sam 5 gejmova za redom, iako sam imao identicne saigrace sa sobom.

    Naravoucenije: Ako hocete veci rating, pricajte sa saigracima umesto sto cutite i ludite i pisete im svasta u chat-u.

    Poyy

  2. 24 minutes ago, Lucky said:

    tek sam sad video ovo - šanse su ti nikakve, pošto nisi odgovorio tačno na sva pitanja :))

    pfftp :\ zahtevam objasnjenje ! moje odgovore i tacne odgovore ! :))

    19 minutes ago, WuDu said:

    shkabo nesto pogresio za overwatch? imposibru

    #toijakazem #namestenotakmicenje :P

  3. Morate razumeti da blizz zivi od zarade odnosno novca koji vi trosite na njihov proizvod, u ovom slucaju wow. U vanili su radili ogromnu analitiku (rade je i danas) koja govori koliko imaju hc igraca, koliko casual, koliko monthly nerdova isl. Nakon te statistike i odluke menadzmenta promenili su pravac igre, i njihov primarni player base focus je presao na casual igrace. Primetili su da vecina odustaje od igre jer ne moze da vidi ceo content, nema dovoljno "oh shineys" epix-a, da ne spominjem legendarye. Glavni izvor prihoda je bio bas od tog sloja igraca, tako da su igru polako priblizavali njima, ostavljajuci prostora za HC igrace koji vole veci izazov. Sada imamo igru gde casual igrac, upali LFR, za par sati odradi kompletno sve raidove, izloguje se i ceka sledeci reset. Placa 13e mesecno, igra par sati nedeljno, blizz presrecan (ne mora da placa previse za servere, napravio cross realm konekcije), sto se kaze "na koju su"!

    Nadam se da sad razumete malo neke stvari i zasto blizz radi to sto radi, i zasto igra nije onakva kakva je bila u vanili.

     

    poyyy

  4. Ja sam se poprilicno stisao sto se tice overwatch-a, ali ne zato što mi je igra dosadila ili sam prezasićen istom, već zbog manjka slobodnog vremena (got 2nd job - 13-17h work/day). Kad god mi se ukaže nešto slobodnog vremena (uglavnom vikendom) potrudim se da odigram koju partiju i bude mi skroz fun.

    Blizz se posle samog launcha potrudio da eliminiše chitere i da im do znanja da to neće tolerisati, tako da im je to još jedan + od mene. Igra može da se igra full competitive, ali ujedno i casual, što mi takođe odgovara.

    Nadam se da će fiksovati 20 tick rate kako ne bi dolazilo do hook-ova kroz zid sa Roadhog-om koji me maksimalno iritiraju :)

  5. 10 hours ago, Lucky said:

    šta treba ovde škabo da vidimo, da igraš sve gore i gore? :))

    dobro de, nije poenta da pokazem moj high skill vec koliko je nerealan rewarding system. Za izgubljen game ceo level .. 2 game-a, 2 lvl-a, dok za win neki minimalac :\

    p.s. novi heroj je Ana, sniper support/disabler poyy

  6. Ljudi, ali nemojte da mesate babe i zabe :) hitbox-ovi su general problem ne samo kod hanza iliti hanzoa (tomejto tomato). Nisu hitbox-ovi drugaciji u zavisnosti kog "heroja" igras, vec su uvek isti. I mislim da ovu diskusiju mozemo pomerit' na drugi topiK ! Ipak je ovo funneh thread :P

  7. 19 hours ago, 3LANCER said:

    Ajd da pitam i ovde - ima li zainteresovanih koji bi slali snimke svojih najboljih poteza iz igre (ne moraju da budu potg) od kojih bismo pravili montaže za rur kanal?

    Napravi short guide kako da setujemo program za snimanje, pa cu da ti saljem svoje highlights :) Ima zanimljivih 

  8. Skoro sam procitao da se korisnici sa konzola zale na "Trollbjorna" tj. njegovog turreta. Problem je taj sto turet ne masi, ima auto lock in na target i ako u timu imas 2-3 Trollbjorna sa lepo pozicioniranim turretima, umire bilo koji igrac cim proviri (pricamo o L2 turretu). Verujem da ce raditi neki 'fix' povodom ovoga, kao i Reinhardt swing range :D

  9. Quote

    HERO BALANCE CHANGES

    McCree

    • Peacekeeper
      • Alternate Fire
        • Recovery time (i.e. the amount of time before McCree starts reloading) decreased from 0.75 seconds to 0.3 seconds
        • Bullet damage decreased from 70 to 45


    Developer Comments: McCree was performing too well against all targets, making him feel like a must-pick in many situations. By reducing the damage of his alternate fire, McCree is now significantly weaker against tanks like Roadhog and Reinhardt, but still maintains his lethality against smaller targets like Tracer and Genji. 

    Widowmaker

    • Widow’s Kiss
      • Alternate Fire (Scoped Shot)
        • Base damage decreased from 15 to 12
          • Note: Scoped shot damage multiplier remains unchanged
        • Headshot damage multiplier increased from 2x to 2.5x
        • Players must now wait for the unscoping animation to completely finish before scoping
    • Infra-Sight
      • Ultimate cost increased by 10%


    Developer Comments: In the right hands, Widowmaker can often feel unstoppable—even when just landing body shots instead of critical heads shots. The changes to her alternate fire weaken body shot damage while leaving her headshot damage unchanged. Additionally, we felt her Ultimate ability, Infra-Sight, was coming up a little too frequently, especially considering its impact on the game. 

    BUG FIXES

    General

    • Improved stability of the High Bandwidth option in Custom Games

    Heroes

    • Fixed a bug that allowed Mercy to gain Ultimate charge whenever damage boosting an ally who was attacking a barrier or Ice Wall
    • Fixed a bug that allowed Reaper to Shadow Step to unintended locations on certain maps


    Maps

    • Fixed an issue with collision on certain areas of Dorado not blocking line of sight

     

     

    Izvor: Battle.Net

  10. Quote

    We haven't patched content or balance because we are trying to have a stable launch window, with as few variables as possible.

    With that said, new content is coming at the end of June -- Competitive Play mode. We should also have a minor balance patch (hopefully) this week.

    As those who were in the beta can attest to, we patched quite frequently and liberally during beta. Now that the game is live, we want to be careful to not overly disrupt the game balance too frequently.

    In general, you can expect content patches, balance patches and minor bug fix patches to happen regularly now that we're clearing the launch window. But don't expect balance to change each week... we don't feel like that would be healthy for the game.

    Izvor: Bnet forum

×
×
  • Create New...