Jump to content

Barabesku

The X
  • Posts

    301
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Barabesku

  1. Kao što sam već napisao ovde, seli se. Prki će zato vreme da koristi moj PC. Problem je što on baš seksualni ludak, što bi rekli nastran. Ne u smislu da je derpej, već da ima drugaćiji seksualni ukus od većine. Njegov PC je uvek pun virusa i raznih drugih gluposti, a ja to neću da se kod mene desi. Dakle, treba mi najbolji antivirus (ne mora da je besplatan, naći ću rešenje za creck), pa mi treba vaše mišljenje. Znači nijedan nije problem, već sam našao na Internet razne vrste (ESET, ZonaAlarm, Avira, AVG, Kasparski i ostali) i bez problema mogu da ih skine, samo mi treba preporuka koji je najbolji. I takođe da li mi trebaju antispyweri i firewalovi, pošto to još nisam nikada koristio?

    P.S. Moli za iskrene odgovore, potpuno sam ozbiljan i treba mi vaša pomoć. Hvala.

  2. Ne zna, ja za pola od tih stripova što pričate prvi put čuje... Ja sam recimo mnogo voleo Talićnog Tomu dok je izlazio u Politici. Kad se seti njegovih avanatura, pa okršaja sa braćom Daltonistima i drugim likovima... Mnogo sam to voleo.

    Eeee kad se setim nekada sjajnog stripa "Chichine avanture", radjenog po proverenoj Cheshkoj shkoli crtanja. Chit'o se shirom Jugoslavije. I mi bi smo sa radoshtju bezali iz shkole u park samo da bi chitali o njegovim dugodovshtinama. Svaka je avantura unosila radost u nasha mlada srca i rado smo chitali i po pakovanje ili dva chichinih avantura dnevno.

    Crtez je bio uzuzetno prijatan za nashe chulo vida, a stil pisanja je bio takav da se strip chitao glatko, a opet nije bio dosadan jer je imao dovaljno shmeka da sa svakim novim brojem steknesh sve veci utisak o Chichi, i chesto bi posle par brojeva pozeleo da i sam podjesh u neku od Chichinih avantura.

    Avaj, pre par godina su neki zli kapitalisti kupili tu izdavachku kucu "Jagodinska knjizara" i izgleda da su od tad promenili i crtache i scenaristu, jer je crtez postao otuzan, a pricha dosadna. :(

    No, nadamo nekim boljim danima i nekim novim avanturama za nashega staroga junaka.

    Čabke, jesi dobro?

    Edit: Sad tek vidi da pričate o alkoholu, stvarno niste normalni.

  3. i, chiji je alt na kraju?

    Mene zaista mrzi da se više ponavlja... Pa zar je toliko teško prihvatiti mene da postoji i da sam stvaran od krvi i meso? I posle godinu vi nastavljate sa iste gluposti, ne zna dokle ću moći ovako.

    baki pa reko sam da nastavljam po starom, ti si drugar i gotivim te:)

    nemam pojma, zaboravio sam:) dal pesmin ili tako nesto, ili sam ja istripovo (sto je vrlo moguce sad kad slazem kockice unazad), bilo je na onom topicu za novu godinu, pa je baki preporucio neku kafanu, pa je tu bilo nekih tripova:)

    Opet nastavljaš, razoćaravaš me.

    Ja imam neku ideju sinulo mi je posle sezone skijanja, ali necu o tome, da se ne naljuti Baki [:D]

    Napiši slobodno, ja teško ljuti, zaista. Naročito na tebe.

    alo alo, boli pesmu bash pisha da ima alta koji kuca retardirano

    Teraj se u ku*rac!!!

  4. Ja sam ničiji alt, mogu samo svoj da bude! Ni Igorov, fatsov, ni od onog sholeta što ste mislili da sam na početku. Ja sam Florian Baki-Flo Barabesku i . !!! Ne smarajte me više sa tim glupostima.

    Meni je smesno sto preko alta pljujes svoj fax. A prema masinstvu imam veliki respekt, kao i o elektro-tehnici kao i svakom tehnickom fakultetu.

    Kako si jadan. Meni je, recimo, smešno što si ti ponašaš kao retord, pa ne piše to po forumu. I baš me briga na čemu ti gajiš respekat, niko te to nije pitao.

    jeste vi normalni, pa reseno je ciji je alt, vlasnik je ukeban i priznao je, a onda smo svi nastavili po starom. baki legenda!

    Zar i ti drugu? :(

×
×
  • Create New...