Jump to content

ImNNNNNNNN

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ImNNNNNNNN

  1. As you say... Anything else my lord?
  2. Zašto misliš da sam želeo da čujem mišljenja samo ljudi koji se bave tim stvarima? Ko je rekao da su svi mečevi bili mixovi? Vreme za spavanje, aham... Važi, dobro je što si me podsetio. Evo odoh da popijem malo mleka, i da 'pavam. [:D]
  3. Realno, morao sam zato što želim da čujem mišljenje drugih ljudi, da znam gde sam pravio greške, kako bih sledeći put to ispravio. Čak i da mrzim mapu koju drugi tim izabere, jednostavno je odigram zato što imaju to pravo da izaberu njihovu mapu, gde su, recimo, bolje uvežbani. Imam 15 godina, ali ne vidim kakve to veze ima sa bilo čim?
  4. Da, takva ubistva su najjača, i na filmu se tačno primećuje kako su likovi stajali u mestu i puštali me da ih ubijem. Ako drugi tim izabere dd2 ili inf, ja ne mogu da ih nateram da igramo nuke, train, cbble ili nešto slično. Tako bi bilo najbolje, bilo bi više ljudi/dece kojima bi prosipao svoju pamet, i koji bi te slušali. Ili npr. na forum KGB-a gde se ljudima kao što su uNkind i RavenTL svideo film. I za kraj: Cilj filma je bio da naučim da koristim osnove vegasa, a zatim i neke ozbiljnije opcije. Ne ložim se na frag filmove pa da moraju da budu vrh vrhova da bi ih odgledao, jer nisam pro kao ti i većina likova ovde.
  5. Druga pesma je: Mike NRG - Lost In Dreams @Prota: Da, mečevi za šljive... igram cs iz zabave, tako da mi nijedan meč nije preterano važan.
  6. Dakle, ovo je moj prvi frag movie, tako da naravno ima nekih nepotrebnih stvari, grešaka, i svega ostalog. 1. "...mitar ubija peru djoku lazu miku i jovu..." - Znači, ovde sam ja Mitar, a Pera, Djoka, Laza, Mika i Jova su neki botovi? Izvini, nisam znao da su sbc, sun1, pretor, 0rtega, kida/kide(kako već), salle, pwr i danylo botovi. Uglavnom, znaš ih sve, pa ako ne veruješ da su igrali, pitaj slobodno. 2. Za intro nisam imao ideju. 3. Sinhronizovanje muzike i filma nije baš pogodjeno, zato što ne umem previše dobro da radim u Vegasu. 4. Taj border je ubačen tek onako, i nekima se svidja, a nekima ne. Što se mapa tiče, da fragovi jesu samo sa dd2 i inf... zašto? Zato što u tim mix mečevima nije odigrana nijedna druga mapa osim dd2 i inf, tako da i nije bilo mogućnosti za fragove na tim mapama. U svakom slučaju, hvala na kritikama, ali ne vidim razlog zbog čega me toliko napadaš. Ili mi se čini...
  7. Ne znam stvarno kako da popravim. Sinoć je okačeno na filefront, i računao sam da će ići bez problema. Evo i sendspace linka: http://www.sendspace.com/file/9r77xn Edit: Zar ne možete na filefront stranici preko "related trailer"-a da pogledate?
  8. Download: FileFront Moj prvi frag movie. :) Ostavite komentar kada pogledate. :D
×
×
  • Create New...