Jump to content

Lw.TingoL

The X
  • Posts

    372
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lw.TingoL

  1. Što se wolfa tiče, mislim da je problem u tome što je sama poruka veoma mlaka u odnosu na čitavu izvedbu. Ne znam ni dal me uopšte interesovalo što je on na kraju "zajebao sistem", plitak i povrsan lik koji dolazi do keša kršeći pravila mi nije priča vredna svih ovih hvalospeva.

    Prelazna ocena čisto zbog besprekornosti glumaca u filmu inače veliko meh od mene.

    Dva odlična filma koja su u isto vreme depresivni i topli: Philomena i Nebraska. Proste ali efektne poruke ljudskosti koje se često zaborave nose oba filma, preporuka za sve.

  2. Meh verovatno.

    Iskreno ja sam prizeljkivao alternate ending jos dok sam gledao seriju, mada mi je bila zelja da bude malo mracniji jer iako mi je bilo drago zbog srecnog kraja onaj deus ex machina kraj mi nije lepo ispratio tok cele serije.

  3. Pa bilo bi smor da nema takvih momenata ne gledamo dokumentarac. :) Glavni likovi ce uvek biti u nevolji i morace nekako da se izbave, dok god je u granicama price prihvatljivo je. Ali AoT je do sad i u tim situacijama uvek uspevao da iznenadi, tipa

    nisam ocekivao masakr Levi squada kad su vec uhvatili zenskog titana, narocito ne nakon onih intro epizoda gde su nas lepo upoznali sa svim likovima.

  4. Jedan od mojih omiljenih filmova, ne znam sta je toliko stereotipicno, drugi filmovi sa temom vampira mogu samo da uce od njega. Kad smo vec kod VHD nakon bloodlusta sam pogledao prvi Vampire Hunter D i mogu reci da je sigurno najvece razocarenje od kada gledam anime... Svaka cast na hrabrosti da se napravi nastavak, vredelo je :) 

  5. Kad sam pomagao organizaciju za turnir u AI igraoni zatvorili su obe igraone na dan, nisu uzeli ni dinara i iscimali su se za dodatne hw nagrade (hteli su i vise, bio sam svedok toga ali sponzori nisu bili zainteresovani). Tako da nije da ne moze, i ako se vec kurcis da imas toliku zaradu, budi dzek i casti taj jedan dan mlade gejmere :)

  6. Po meni verovatno najbolja epizoda ove sezone, i muzika i grad, poznata faca i nada/ocaj u borbi do guse. Sve ono najbolje zbog cega sam i poceo da pratim su dotakli, samo se nadam se da ce ovako nastaviti. I ova saga sa guvernerom je zrela za kraj iskreno, vreme je za nesto novo ali cemo za to verovatno morati da cekamo novu sezonu.

    • Upvote (+1) 1
×
×
  • Create New...