Jump to content

trap_lord

The X
  • Posts

    643
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trap_lord

  1. On 3.5.2017. at 10:42 PM, dMan said:

    Odlicna dva filma, za svaku preporuku:

    1) http://www.imdb.com/title/tt4857264/?ref_=nv_sr_1 (Contratiempo aka Nevidljivi svedok, Spanski)

    2) http://www.imdb.com/title/tt4901306/?ref_=nv_sr_2 (Perfetti sconosciuti aka Savrseni stranci, Italijanski)

    oba kidaju ali mi se Perfetti sconosciuti vise dopao 

    a i Kasia je lek za oci 

    kasia_smutniak_002.jpg

    preporuka ++

  2. @G!!!

    http://gamerant.com/battlefield-1-server-down-ddos-electronic-arts/

    pored svih tehnickih problema uspeo sam da odigram nekih sat i tridesetak minuta,dosta brze mi deluje od bf4 i mnogo prostije po custimizaciji svega.

    Gameplay je zaraza (barem za sada)  zbog dinamike igre,samo nisam siguran koliko ce me to drzati kad izadje full verzija zbog manjka oruzja u izbora gadgeta.u Bf4 i prethodnim Bf igrama sam proveo preko 800 sati bas zbog toga.iskreno plasim se da ne ispadne ista prica kao sa Battlefrontom 

     

  3. 5 hours ago, Corey said:

    Да не улазим у расправу око последње епизоде, искоментарисао бих целокупну причу и крај серије.
    Елем, мени има смисла да се сторилајнови завршавају погибијом ликова, јер не видим суштину GoTa да се ради о појединачним ликовима и њиховим судбинама. Већ сам писао о том виђењу да су ликови у серији само инструмент да се исприча каузална веза између људских особина и онога што исте формирају у животу, тј. какву судбину обликују. Тиме бих био потпуно задовољан крајем у коме вајтвокери побеђују, искоришћавајући завађена краљевства, која нису успела да превазиђу себичност, сујету, похлепу и грамзивост, чак ни под озбиљном претњом заједничког непријатеља. Симболично их побеђује смрт, и као мртваци настављају да се боре за тамну страну. Имали смо доста примера због чега су неки краљеви били неуспешне вође, које мане су их спречиле у томе, па исто тако ову Барбику не видим као комплетну личност која ће у томе успети.
    А да ипак не буде све тако црно, може последња сцена да буде Арја, која је негде западно од вестероса, са камером из ње, из даљине посматра ново неоткривено краљевство, прича иде даље, као и живот.

    http://www.cnet.com/news/george-r-r-martin-game-of-thrones-ending-will-be-bittersweet/

×
×
  • Create New...