Jump to content

Diamondedge

The X
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Diamondedge

  1. Balance Zaista sve rase imaju skoro jednake sanse na svakoj mapi. Igrao sam vec 20tak partija kao random, od toga i sa nekoliko likova iz top 100. Igra je interesantna, razlikuje se od mape do mape still igre, nema vise samo Scorps / Predators. Sad svaka jedinica ima svoje mesto,scouting i harass su mnogo vazniji nego ranije i unit countering.
  2. Ja sam u prvih 400, i svaki treci lik mi crawluje, uglavnom kao GDi i poneki Scrin sa imba tornjem sto pwnuje sve nodovsko i na nebu i na zemlji ^^, ali ja nikad ne crawlujem i 2 puta sam samo izgubio od takvih gayeva. Death Egg koji ti je user ID, mogli bi da igramo malo 2v2 ili da vezbamo 1v1.
  3. Ja imam CD-Key i igram na oficijalnom serveru oko nedelju dana. Igra je jako igriva i dinamicna, mechevi retko traju preko 10 min. Istina da je malo monotona (uglavnom se samo tankovi koriste), ali ne zato sto su tankovi imba nego zat osto vecina ostalih jedinica sux. Obicna pesadija umire jako brzo, zato i iscekivani patch izgleda kao sto izgleda, oce da nateraju ljude da mixuju jedinice vise. Problem ce biti scrin, na koji se vec zali jako puno ljudi, a u sledecem patchu ih ne nerfuju skoro uopste, no videcemo kako ce sve to izgledati. Igra je zanimljiva i toplo preporucujem svima da nabave CD-key i zaigraju. Novajlijama preporucujem da odgledaju par replayeva za Build Ordere pre nego sto se upuste u Ladder. TibWars ce biti prisutan i na WCG-u, videcemo koliko ce kod nas zaziveti.
×
×
  • Create New...