Jump to content

fushi.ryuu

The X
  • Posts

    1,863
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fushi.ryuu

  1. "Oduvek sam govorio da je uticaj fantasy liga na mentalno zdravlje čovečanstva neprocenjiv. Jednostavno, kada draftujete i svakodnevno menjate tim, osećate veličanstveno olakšanje, ljubav i bliskost sa skoro svim ljudima. Doduše, možda pomaže i činjenica da među dvanaest odabranih nemamo razne sorte marmena čija bi pogrešna energija, a i negativan IQ mogli da nas izvedu iz takta i osakate ljubav koju smo gradili decenijama."

  2. Po meni su i Cavsi i Celticsi jači ovako nego prošle godine. Bar na papiru.

    Ajzeja će svakako sabiti, pošto voli da se dokaže, Crowder igra vrh odbranu i baš je ono što je potrebno Cavsima. Mislim i da će Rose biti odličan kao rezervni PG.

    Boston, opet, umesto trija IT4, Avery, Jae dobija Kyrie, Hayward, Morris + Tatuma. Verovatno im je neophodan još jedan gritty PF/C...

  3. Odlične performanse u najbitnijoj utakmici sezone, ali avaj nedovoljno odlične, no možda će biti dovoljno odlične za sledeću najbitniju utakmicu sezone, jer svi će biti spremni i uigrani, a možda i nečastivi obuzme odbrambeni red koji nije bio tako odličan kao što bi trebalo da je bio odličan za najbitniju utakmicu sezone.

  4. Thabo svira Jazz. Igraće na do 85 poena. ;)

    KCP u Lakersima jednu sezonu.

    Lonzo sabio - 36p 11reb. Video sam samo par highlighta, ali dobija umerene pohvale po medijima. :) Stvarno lepo vidi teren i ume da doda (ono malo što sam gledao ofc).

×
×
  • Create New...